Dele Alli ikinci baharı için Kartal'ı seçmiş: Beşiktaş bana iyi gelecek

Dele Alli ikinci baharı için Kartal'ı seçmiş: Beşiktaş bana iyi gelecek

SPOR Haberleri

İngiltere’de zor zamanlar geçirdiğini söyleyen yıldız oyuncu, siyah beyazlı formayla eski günlerine dönerek yeniden millî takıma seçilmeyi hedefliyor

MURAD TAMER

Beşiktaş’ın yeni transferi Dele Alli basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye geldiği andan itibaren çok mutlu olduğunu söyleyen dünyaca ünlü yıldız, “Burası gerçekten inanılmaz. Türkiye’de olduğum için çok mutluyum. İngiltere’de zor zamanlarım olmuştu. Burası bana mental anlamda da çok iyi gelecek. Bunun devamında İngiltere Millî Takımı’na seçileceğimi de düşünüyorum. Tutku ve heyecanla elimden geleni yapacağım” sözlerini kullandı.

FIRSAT TRANSFERİYDİ

“İngiltere’de birkaç zor yıl geçirdikten sonra, süre alamadıkça yeni bir macera istedim” diyen Dele Alli, seviye olarak gerilemiş olmayı kafasına takmadığını belirterek, “Beşiktaş’tan teklif gelince değerlendirmek açısından ciddi anlamda bir fırsat olduğunu düşündüm ve çok heyecanlandım. Türkiye ligi kolay bir lig değil. Zor zamanlar ve düşüşler yaşadım ama Beşiktaş’ta gerçek oyunumu göstereceğim. Takım arkadaşlarımın desteği ile birlikte bunu başaracağım” dedi.

ISMAEL MOURINHO GİBİ

Valerien Ismael’in motivasyon anlamında daha önce çalıştığı dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’ya benzediğini söyleyen Dele Alli, “Oyuna tutkusu, amaçları, benden istedikleri gayet net. Buraya gelmeden önce onun beklentileri ile benimkiler arasında benzerlikler olduğunu gördüm. Ben sahada korkusuzca özgürce oynamak isteyen bir futbolcuyum. Hocamız bana bu güveni verdi” dedi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...