Enes Ünal golünü attı, mesajını verdi! (Getafe - Rayo Vallecano 1-1 Özet)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enes Ünal golünü attı, mesajını verdi! (Getafe - Rayo Vallecano 1-1 Özet)

SPOR Haberleri

Getafe'nin evinde Rayo Vallecano'yla 1-1 berabere kaldığı maçta takımını yenilgiden kurtaran golü atan Enes Ünal, deprem için dünyaya mesaj gönderdi. La Liga'da geçen sezonu 16 golle kapatarak dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki Türk futbolcu, şu anda da 7 golle gol krallığı yarışında 9. sırada bulunuyor.

Milli golcü Enes Ünal'ın takımı Getafe, La Liga'nın 21. haftasında sahasahında Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı.

İki Madrid ekibinin kapışmasında deplasman ekibi ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı. 77'de takımına 1 puanı getiren golü Enes Ünal attı. 25 yaşındaki santrfor attığı golü Türkiye'de depremde hayatlarını kaybedenlere adadı.

Maçın 87. dakikasında Rayo Vallecano'dan Raul de Tomas Gomez'in kullandığı penaltı atışını kaleci David Soria kurtardı.

ENES SERİYE TAKTI

Milli futbolcu Enes, geçtiğimiz hafta Atletico Madrid deplasmanında olduğu gibi Rayo karşısında da takımına 1 puanı getiren golü atam isim oldu. Enes, bu sezon ligde 7 gol attı. La Liga'da geçen sezonu 16 golle kapatarak dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki Türk futbolcu, şu anda da gol krallığı yarışında 9. sırada bulunuyor.

Ligde kötü bir sezon geçiren ve teknik direktör Quique Sanchez Flores'in takımdaki geleceği tartışılan Getafe, 19 puanla 20 takımlı ligde 19. sırada yer alıyor.

La Liga'da 21. hafta maçlarında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuluyor.

https://twitter.com/GetafeCF/status/1624817299591950340   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...