Enes Ünal penaltı kaçırdı, üstüne net pozisyonu harcadı, Getafe evinde Valladolid'e mağlup oldu

Düzenleyen:
Enes Ünal penaltı kaçırdı, üstüne net pozisyonu harcadı, Getafe evinde Valladolid'e mağlup oldu

SPOR Haberleri

Sakatım diyerek Faroe Adaları deplasmanına gitmeyen milli futbolcu Enes Ünal, La Liga'nın 7. haftasında oynanan Getafe - Real Valladolid maçına kötü performansıyla damga vurdu! Takımı 2-3 gerideyken penaltı kaçıran Enes Ünal, son dakikada da yüzde 100'lük pozisyonda golü atamadı.

A Milli Takım formasıyla 28 maçta 2 gol atan, o iki golü de Andorra'ya atan Enes Ünal, Getafe'nin evinde Real Vallodolid'e 2-3 mağlup olduğu maçta penaltı kaçırdı.

La Liga'da son 2 haftada galibiyet alan Getafe evindeki karşılaşmada ligin alt sıralarındaki Valladolid'e mağlup oldu.

Getafe, Borja Mayoral ve Damian Suarez ile goller bulurken, Valladolid, biri penaltıdan olmak üzere Sergio Leon'un golleriyle rakibine karşılık verdi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

GETAFE - REAL VALLADOLİD (2-3) ÖZET İZLE

Maçın 48. dakikasında Oscar Plano ile öne geçen Valldolid bu avantajını maç sonuna kadar korudu.

Getafe'de ilk 11'de sahaya çıkan Enes Ünal, karşılaşmanın 73. dakikasında kullandığı penaltıyı kaçırdı. Enes, maçın son dakikalarında rakip kale önünde de önemli bir pozisyonu değerlendirmedi.

Ligde 7 puanda kalan Getafe 14. sırada yer alırken, aynı puandaki Valladolid 15. sırada bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...