Erman Toroğlu'ndan MHK Başkanı Lale Orta'ya şok suçlama! Canlı yayında belgeleri açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erman Toroğlu'ndan MHK Başkanı Lale Orta'ya şok suçlama! Canlı yayında belgeleri açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Eski Süper Lig hakemi Erman Toroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Elinde belgeler olduğunu iddia eden Toroğlu, "Ben isimlerini, maçları biliyorum. Eğer TFF Başkanı isterse ona belgeleri verebilirim. Bir tek de ona verebilirim. İsterse anlatırım da. İsterse o gözlemciyi de yollarım onun yanına" dedi.

Süper Lig'de son haftalara girilirken Erman Toroğlu dikkat çekecek bir çıkışta bulundu. A Spor'da konuşan Toroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'nın geçmiş haftalarda maç gözlemcilerini arayarak düşük not alan orta hakemlere yüksek not yazdırmasını istediğini öne sürdü.

ERMAN TOROĞLU: ASLINDA BU YASAK!

Usulsüzlükler yapıldığını aktaran Erman Toroğlu, şöyle konuştu:

Bu sene Lale Orta ekibi geldikten sonra gözlemcilerden bazıları, bunların hangi maçlar olduğunu da biliyorum, maçları söylemiyorum ama büyük takım maçları olduğunu söyleyeyim sadece. Gözlemcinin birisi diğer gözlemciyi arıyor ne yapıyorsun ne ediyorsun diye birbirleriyle konuşuyorlar.

Aslında bu yasak. Birisi bir maçla ilgili 3 tane siyah-beyaz hata var düşük puan vereceğim, diğeri de ben yüksek puan vereceğim diyor. Tamam nasıl bilirsen öyle yap diyorlar birbirlerine. Bunun üzerine düşük puan vericem ben diyen hakem raporunu yazıyor, ben yüksek puan vericem diyen hakem ise Lale Orta'yı arıyor.

'GÖZLEMCİYE MAÇ VERMİYORLAR'

Diyor ki, benim öbür arkadaşım siyah-beyaz hatalar var diyerek düşük puanlı rapor yazacak diyor. Ben de yüksek vericem diyor. Bunun üzerine Lale Orta, düşük puan verecek olan gözlemciyi arıyor, puanını yükselt diyor. Yapamam diyor gözlemci ve sonra düşük puan veren gözlemciye bir daha maç vermiyorlar. Diğerine maç vermeye devam ediyorlar. Bu da eski bir FIFA hakemi.

https://twitter.com/aspor/status/1654935589030854658?s=20

ERMAN TOROĞLU: SEN KİMSİN LALE ORTA BUNLARI YAPIYORSUN?

Bunlar ligi dizayn ediyorlar, at yarıştırıyorlar. Bunu yapan maçları ona göre idare ettirir. TFF Başkanı'nın da bunlardan haberi yok. Sen kimsin Lale Orta bunları yapabiliyorsun?

Ben isimlerini, maçları biliyorum. Eğer TFF Başkanı isterse ona belgeleri verebilirim. Bir tek de ona verebilirim. İsterse anlatırım da. İsterse o gözlemciyi de yollarım onun yanına.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...