EURO 2024 için Süper Lig'de oynayacak! Çağlar Söyüncü imzayı atıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
EURO 2024 için Süper Lig'de oynayacak! Çağlar Söyüncü imzayı atıyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de oynayan Çağlar Söyüncü'nün devre arasında başka bir takıma kiralık gidebileceği iddia ediliyor. Türk futbolcu için en güçlü adresin Süper Lig olduğu konuşuluyor.

DSezon başı Leicester City'den bedelsiz olarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü'nün devre arası takımdan ayrılması bekleniyor.

Sakatlığından dolayı beklenen forma şansını bulamayan milli futbolcunun EURO 2024'e hazır gitmek için Süper Lig'den bir takıma kiralanmaya sıcak baktığı belirtildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile görüşen Çağlar'ın İtalyan hocaya mutlaka kadroda olmak istediğini ilettiği öğrenildi.

EURO 2024 için Süper Lig'de oynayacak! Çağlar Söyüncü imzayı atıyor

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ SÜPER LİG'E GÖZ KIRPTI

Atletico Madrid'den yarım sezonluğuna kiralık ayrılmaya hazırlanan Çağlar Söyüncü'nün Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtildi.

Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'nun uzun süren sakatlığından sonra zor anlar yaşayan Fenerbahçe'nin stopere Türk bir isim aradığı ve en iyi adayın Çağlar olduğu iddia edildi. 

Victor Nelsson'u satmaya hazırlanan Galatasaray ile Beşiktaş'ın da Türk stoper için nabız yokladığı konuşuluyor. Bu sezon sadece 5 maça çıkan Çağlar Söyüncü 74 dakika sahada kaldı.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...