Fatih Terim'in adını verip, o ismi gizledi! Seçil Erzan'ın korkutan kişi kim? Kapalıçarşı detayı şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fatih Terim'in adını verip, o ismi gizledi! Seçil Erzan'ın korkutan kişi kim? Kapalıçarşı detayı şaşırttı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen tutuklu bankacı Seçil Erzan'ın para aldığı bir ismi ısrarla gizlemesi dikkat çekti. Fatih Terim'in adını dahi veren Erzan'ın Kapalıçarşı'daki gizemli ismi neden bildirmediği merak ediliyor.

Aralarında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'un da yer aldığı birçok ünlü ismi dolandırdığı öne sürülen Seçil Erzan'ın mahkemede bir şahısın adını korktuğu için vermediği iddia ediliyor.

Mağdurlardan Emre Belözoğlu'nun avukatı Şekip Mosturoğlu  TV100'e yaptığı açıklamada, "Bu iddia, tutuklu banka müdürü Seçil Erzan'ın söylediği bir şey. Tefecilerden de para satın aldığını bazı kişilere kesinlikle fon vaat etmediğini söyledi. Bunların bir kısmını isim vererek anlattı. Bir tanesi içinse isim vermedi ama 'Ben bu sisteme giren çıkan paraları hangi gün kimden ne kadar adlığımı kime ne kadar verdiğimi yazılı olarak mahkemeye sunacağım' dedi. Açıkçası biz de merak ediyoruz. 12 Ocak'taki bir sonraki duruşma çok heyecanlı olacak gibi görülüyor." dedi.

Fatih Terim'in adını verip, o ismi gizledi! Seçil Erzan'ın korkutan kişi kim? Kapalıçarşı detayı şaşırttı

FAİZ FONUNDA ŞÜPHELİ KİŞİ KİM?

Seçil Erzan'ın ısrarla ismini vermediği Kapalıçarşı'da döviz alım satımı yapan kişinin yabancı uyruklu biri olduğu iddia ediliyor. Bu ismin ortaya çıkması durumunda davanın seyrini bambaşka bir noktaya çekileceği belirtiliyor.

SEÇİL ERZAN FATİH TERİM'İ ADINI VERMİŞTİ

Seçil Erzan mahkemede Fatih Terim'in adını da mahkeme başkanının sorması üzerine verirken, "2011 yılında Florya şube müdürü oldum. 2020 yılına kadar kimseye borcum yoktu. Bu dönemde yakınlarım bana para verir değerlendirirdim. O dönem halka arza filan giriyordum kendi hesabımdan. Bu insanlarda saygın insanlardı. Paramın yetmediği yerde kredi çekiyordum. Bakiyenin birilerinin evlerinde arabasında kolundaki saatlerinde yazlıklarında, birilerinin cebinde olduğunu biliyorum ben. Adı geçen herkesle ortak paydamız paradan para kazanmaktı. Bu işlemlerden komisyonda almıyordum. 2020 yılında Galatasaray camiasında saygın biri 300 bin dolar para vermişti. Sonrasında o dönemde kulüpten ayrıldı. O kişi kendisi elden parasını teslim etti, o parayı değerlendiriyordum. Bana verdiği paradan çok çok fazla istemeye başlayınca hayır diyemedim. İstediği zaman 50-100 bin gibi ona geri gönderiyordum" demişti. Mahkeme başkanının 300 bin dolar veren kişinin kim olduğunu sorması üzerine ise Erzan, Fatih Terim cevabını vermişti.

Fatih Terim'in adını verip, o ismi gizledi! Seçil Erzan'ın korkutan kişi kim? Kapalıçarşı detayı şaşırttı

SEÇİL ERZAN 216 YIL CEZA ALABİLİR

Sanık Erzan'ın "özel belgede sahtecilik" ve "tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında, kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 66 yıldan 216 yıla kadar hapsi istenen iddianamede, sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk'ün ise aynı suçlardan 3 yıl ve 65 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinin iddianameyi kabul etmesi üzerine 4'ü tutuklu 7 sanık 20 Kasım'da hakim karşısına çıkmıştı. Mahkeme heyeti, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar vererek, duruşmayı 12 Ocak 2024'e ertelemişti.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...