Fenerbahçe efsanesi Eda Erdem Dündar'dan Arda Güler'e "Gitme, kal" çağrısı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe efsanesi Eda Erdem Dündar'dan Arda Güler'e "Gitme, kal" çağrısı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Opet'in efsane kaptanı Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Arda Güler'e takımdaki kalması için çağrı yaptı. Sosyal medya hesabından duygusal bir metin paylaşan milli voleybolcu "Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi; kal be Arda" dedi. 18'lik yıldızın üzerindeki baskı her geçen saat artıyor.

Fenerbahçe formasını 2008'den beri giyen milli voleybolcu Eda Erdem Dündar dayanamadı, Fenerbahçe'den ayrılıp bir an önce "Avrupa hayali"ne kavuşmak  isteyen Arda Güler'e çağrıda bulundu.

36 yaşındaki Eda Erdem, sosyal medyada yankı bulan çağrısında şu ifadeleri kullandı:

"Herkesin hayatta planları değişir elbette ama çubuklu giyen her sporcunun bu mutluluğu yaşamasını isterim. Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi; kal be Arda.’"

Fenerbahçe efsanesi Eda Erdem Dündar'dan Arda Güler'e

 

ARDA GÜLER KALACAK MI?

Arda Güler Fenerbahçe'de kalacak mı? Sarı-Lacivertliler kadar Türk futbol kamuoyu da bu sorunun cevabını bekliyor. 18 yaşındaki milli yıldız Avrupa hayaline bir an önce ulaşmak istiyor. Türkiye - Galler maçında attığı golle Avrupa'da bir kez daha ses getiren Arda'nın talipleri arasında Ajax, Benfica, Borussia Dortmund ve Milan gibi devler bulunuyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la Arda Güler bugün kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Arda Güler ile Fenerbahçe ilk görüşmede ortak bir noktada buluşamadı. Fenerbahçe oyuncuya iki öneri yaptı; "1 sene daha Fenerbahçe’de kal" ve "Gittiğin kulüpten 1 sene seni kiralayalım." Arda Güler düşünmek için süre istedi. Taraflar bu hafta bir kez daha bir araya gelecek.

Fenerbahçe efsanesi Eda Erdem Dündar'dan Arda Güler'e

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...