Bitmeyen sevda! Fenerbahçe Milan'ın yıldızı Krunic için yeniden masada

- Güncelleme:
Bitmeyen sevda! Fenerbahçe Milan'ın yıldızı Krunic için yeniden masada

SPOR Haberleri

Edin Dzeko’nun da yolunu gözlediği Boşnak orta saha ile her konuda anlaşma sağlandı. Yıllık 3,5 milyon avro önerilen Krunic kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Milan’a son teklif ise 7 milyon avro

Bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe’nin belki de uzun süredir ilgilendiği isim Rade Krunic. Dosya bir açılıyor bir kapanıyor. Tabii ki burada kulübü Milan’ın “tok satıcı” rolünü benimsemesi ve yüksek bonservis ücret talebinden geri adım atmaması öne çıkıyor. Yoksa Fenerbahçe yönetimi, Boşnak merkez orta sahayı ikna etmiş durumda. Futbolcuyla yıllık 3,5 milyon avrodan üç yıl için söz kesildi. Ki bu ücret Milan’da aldığının neredeyse üç katı. Rade Krunic bir an önce kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

2025'E KADAR...

Yönetim ise son olarak Milan’a 7 milyon avroluk bir bonservis bedeli önerdi. İtalyan ekibinin beklentisi ise en az 15 milyon avro. Orta yolu bulmak zor gibi görünse de Edin Dzeko faktöründen dolayı Krunic’in ısrarla sarı lacivertli kulübü istemesi masada eli güçlendiriyor. Her ne kadar Milan’ın direnci kırılmamış gibi görünse de önümüzdeki günlerde Krunic’in Türkiye’ye doğru yol alması bekleniyor. Orta sahanın çok yönlü isminin Milan’la 2025’e kadar mukavelesi bulunuyor.

EN İYİSİ TADİC

F.Bahçe haftayı Kadıköy’de Gaziantep FK galibiyeti ile kapattı. Skor 2-1’di. Yenilenen sarı lacivertliler pek beğeni toplamadı ama rakamlarda durum o kadar da kötü değildi. İlk haftayı yüzde 70 topa sahip olma oranıyla tamamlayan Kanarya, rakip ceza sahasında da 42 kez topla buluştu, bu alanda zirveye çıktı. Yedi önemli gol fırsatıyla Hatayspor ile beraber ilk haftanın en çok gol pozisyonuna giren takımı oldu. 
∂ Dusan Tadic penaltı vuruşundan yararlanamasa da istatistikleriyle dikkat çekti. Rakip ceza sahasında 13 kez topla buluşan Sırp yıldız, ligde rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan oyuncu oldu. Ki bu istatistiğiyle tek başına Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor, Sivasspor ve Gaziantep’i geçti ve rakip ceza sahasında Kayserispor ile eşit sayıda topla oynadı. 

TALİP ALMANYA’DAN

Geçen sezonun devre arasında alınan Jayden Oosterwolde’ye Ferdi’nin yedeği olarak kulübe yolu göründü. Hollandalı sol bek için Almanya’dan ismi açıklanmayan bir takımdan 250 bin avro kiralama ve 2,75 milyon avroluk bir satın alma teklifinin geldiği öğrenildi. Teklif masada duruyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...