Fenerbahçe Kulübü Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında 'yaşananlarla' ilgili açıklama yapacağını duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fenerbahçe Kulübü Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında 'yaşananlarla' ilgili açıklama yapacağını duyurdu

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası, "Dün akşam yaşananlar ve bugün sahada yaşananlarla ilgili hafta içi kulübümüz açıklamasını yapacaktır" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler bu sezon 19. maçını da kazanıp zirveyi bir günlüğüne devrettiği Galatasaray'dan geri aldı.

FENERBAHÇE AÇIKLAMA YAPACAK

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı. Baki, dünkü Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında yaşanan hakem tartışmalarını gündeme getirerek şunları söyledi:

"Bugünün önem ve anlamı için futbola girmeyeceğim ancak dün akşam yaşananlar ve bugün sahada yaşananlarla ilgili hafta içi kulübümüz açıklamasını yapacaktır. Yaşasın Cumhuriyet" 

ÇAYKUR RİZESPOR HAKEME TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 0-1 mağlup eden Galatasaray'da ligdeki galibiyet serisi 9 maça çıktı. Maçın hakemi Kadir Sağlam ve VAR'daki Koray Gencerler, tartışmalı kararlarıyla sosyal medyada tepki gördü.

Çaykur Rizespor'da maç sonu sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamayla tepkilere katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...