Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa maçı, 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al Misehal, 2023 TFF Süper Kupa ile ilgili ilk resmi açıklamayı yaptı.

Suudi idareci, "Türkiye Süper Kupası, Türkiye'nin ve Avrupa'nın iki büyük kulübünü kapsıyor. Kesinlikle çekişmeli ve heyecanlı bir maç olacak. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu dünyanın en gelişmiş federasyonlarından biri olduğu için Türk Federasyonu ile stratejik bir ilişkimiz var" dedi.

TFF'den yapılan bilgilendirmede, "Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park'ta yapılacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak" denildi.

BÜYÜKEKŞİ TÜRKİYE GAZETESİ'NE AÇIKLAMIŞTI

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 15 Ekim'de Türkiye Gazetesi'ne yaptığı açıklamada hiçbir Avrupa ülkesinin Süper Kupa ev sahipliğine izin vermediğini Azerbaycan’ın da para vermediğini belirterek şunları söylemişti:

"Suudi Arabistan dünya yıldızlarını transfer ediyor. Süper Kupa’yı orada düzenlememiz marka değeri için faydalı olacak. Kulüpler daha fazla kazanacak. 30 Aralık’ı kulüpler kabul etti."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...