Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve İsmail Kartal sesleri! Yeni hoca Türk olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve İsmail Kartal sesleri! Yeni hoca Türk olacak

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni teknik direktör camiayı bilen yerli biri olacak açıklamasından sonra akıllara İsmail Kartal ve Aykut Kocaman geldi.

Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, henüz yeni teknik direktörü açıklamadı.

Vincenzo Montella, Sergen Yalçın, İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve Mircea Lucescu'nun listede olduğu iddia edilmişi.

Bugün yapılan Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında konuşan Ali Koç, yeni hocanın Türk olacağını itiraf ederek akıllara 2 ismi getirdi.

AYKUT KOCAMAN MI İSMAİL KARTAL MI?

Yeni teknik direktör konusunda yerli bir isme dikkat çeken Ali Koç, "Türkiye'yi hiç bilmeyen, Türkiye'de hiç çalışmamış bir hocayla yeni sezona başlamamızın çok büyük risk taşıdığına karar verdik. Türkiye'yi iyi bilen yabancı hoca sayısı 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi ve ligi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize olabilecek uyabilecek hoca dediğiniz zaman sayı 4'ü geçmiyor. Bir sürü isimle siz heyecanlandırılıyorsunuz. Camiayı bilen hizmet etmiş o ruhu aşılayacak 2 Türk hoca çıkıyor karşımıza." ifadelerini kullandı.

Koç'un açıklamaları sonrası İsmail Kartal ya da Aykut Kocaman'ın göreve geleceği öne sürüldü.

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe ile başarılı işlere imza atan ve sezonu ikinci sırada tamamlayan İsmail Kartal, görevini Jorge Jesus'a teslim etmişti.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve İsmail Kartal sesleri! Yeni hoca Türk olacak

Ali Koç, Kartal ve ailesi için veda töreni düzenleyerek teşekkür etmişti.

Öte yandan listede olan bir diğer ismin de Aykut Kocaman olduğu iddia edildi. 2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşatan Kocaman, göreve gelme ihtimalinin Kartal'a oranla düşük olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...