Fenerbahçe'de beklenen veda! Gustavo Henrique'nın ayrılığı duyuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de beklenen veda! Gustavo Henrique'nın ayrılığı duyuruldu

SPOR Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fenerbahçe, 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Gustavo Henrique'nin takımdan ayrıldığını duyurdu. Başarılı stoper, İspanya 2. Lig ekibi Real Valladolid'e transfer oldu.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Avrupa'da ve Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Fenerbahçe, iddialı transferleri ile dikkat çekti. Gelen futbolcular kadar gidecek olanlar da merak edilirken, son haber Brezilyalı stpoerden geldi.

İSPANYA'NIN YOLUNU TUTTU

Fenerbahçe, takıma geçen sezon katılan Brezilyalı stoper Gustavo Henrique ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sarı lacivertliler, 30 yaşındaki futbolcunun İspanya 2. Lig ekibi Real Valladolid'e transfer olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Gustavo Henrique’nin kalıcı transferi konusunda İspanya’nın Valladolid kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe formasıyla geçen sezon 23 resmi maça çıkan Henrique, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...