Fenerbahçe'den MHK Başkanı İbanoğlu'na istifa daveti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den MHK Başkanı İbanoğlu'na istifa daveti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHK Başkanının Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından ilkesel duruş için ‘derhal istifa’ çağrısı yapıldı.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe Kulübü, TFF’nin Merkez Hakem Kurulu arasında yeni bir sıcak gelişme... Sarı lacivertli kulübün resmi sitesinde akşam saatlerinde ‘istifa daveti’ni içeren bir bilgilendirme ve açıklama geldi. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun F.Bahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtilerek içerisinde soruların da olduğu bir görevi bırakma çağrısı geldi. İşte o açıklamanın özeti;

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

MHK başkanının ilkesel duruşu gereği atması gereken ilk adım, hakemleri etki ve baskı altında bırakmamak için derhal istifa etmelidir. Çünkü tarafsız olmaları gereken kurum ve yöneticilerin F.Bahçe karşısında taraf olduğu görülmektedir. Ve bu suç duyurusundan TFF Başkanının haberi var mıdır? Ayrıca suç duyurusundaki Ali Koç’un F.Bahçe Başkanı olması sebebiyle imtiyaz sağlayacağı ne anlama geliyor?

GÖZLER CENGİZ'DE

F.Bahçe’nin 15 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sarı lacivertli formayla 16 maçta ancak 338 dakika süre alabildi. Şu ana kadar iki asist yapan, henüz golle tanışamayan Cengiz’in Karagümrük maçıyla formasına kavuşması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...