Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçelilere kötü haberi veren Rıdvan Dilmen 'Boşuna beklemeyin' dedi

Fenerbahçelilere kötü haberi veren Rıdvan Dilmen 'Boşuna beklemeyin' dedi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe için "takım fişi çekmiş" derken, Löw ile ilgili olarak ise "Fenerbahçe Löw'ü beklemesin. 'Yazın geleceğim' diyorsa da görüşmeleri sonlandırsın" açıklamasını yaptı.

Kaydet
a- | +A

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında İsmail Kartal yönetiminde ilk kez sahaya çıkan Fenerbahçe, karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. İki takımın da hanesine birer puan yazdırdığı karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe takımının istatistiklerini açtığımız zaman bugün kadro üzerine fazla konuşmaya gerek kalmaz. Avrupa'daki bazı liglere bakıyorum takımlar mental olarak çok başka. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon sezon maçlarını ve puanlarını koyduğumuz zaman her şey ortaya çıkıyor" dedi.

"Özellikle Fenerbahçe'de takım artık fişi çekmiş" diyen Dilmen, "Yeni teknik direktörün hatrına bazı oyuncular biraz oynadı gibi oldu ama onun dışında işi iyice bırakmışlar" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE LÖW'Ü BEKLEMESİN"

Sarı lacivertlilerin son yıllardaki başarısızlığına değinen Dilmen, "Fenerbahçe'nin bu durumu geninde mi yoksa son yıllardaki gen değişikliğinde mi bilinmez" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe ikilemde kaldı. İlk önce 'Zeki hocayla gideyim' dedi, olmadı. Sonra geçici olarak İsmail Kartal'ı getirdi ve son olarak 'Şimdiden gelecek yılın planını yapayım ve öyle bir teknik direktör getireyim ki her şey hazır olsun' dedi. Fenerbahçe'nin vizyonu bu kadar olmamalı.

Lucescu, Löw, Bilic... Löw, bugün gelirse mutlu olurum önemli bir teknik adamdır, ağırlığı vardır. Ama Löw gelirse o mu karar verecek yoksa İsmail Kartal mı karar verecek? Ama Löw'e takılmayın, yarın Sevilla veya başka bir takım isterse Fenerbahçe'ye falan gelmez."

Dilmen ayrıca, "Fenerbahçe Löw'ü beklemesin. 'Yazın geleceğim' diyorsa da görüşmeleri sonlandırsın" dedi.

BAKMADAN GEÇME
Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile yenişemedi
HABER

Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile yenişemedi

BAKMADAN GEÇME
Eski Fenerbahçeli Nani
HABER

Eski Fenerbahçeli Nani'nin yeni adresi Venezia

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.