Fenerbahçe’nin yeni transferi Mert Müldür imza için İstanbul’a geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mert Müldür imza için İstanbul’a geldi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Serie A ekibi Sassuolo'dan transferi Mert Müldür Sarı-Lacivertliler için İstanbul'a geldi. A Milli Takım'ın sağ beki sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Fenerbahçe'ye 5 yıllık imza atacak.

Yeni sezonda 9 senelik şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, milli futbolcu Mert Müldür ile anlaştı. Galatasaray'ın da ilgilendiği öne sürülen 24 yaşındaki sağ bek geç saatlerde İstanbul'a geldi.

İtalyan medyasının haberine göre; Sarı-lacivertliler, Mert için Serie A ekibi Sassuolo'ya 3.5 milyon euro bonservis ödeyecek.

MERT MÜLDÜR BUGÜN İMZALIYOR

Geçen sezon bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu, sadece 3 maçta oynadı. 2021-2022 sezonunu daha verimli geçiren Mert Müldür, 33 maça çıkarak ön plana çıkmıştı.

Futbol hayatına Avusturya ekibi Rapid Wien'de başlayan gurbetçi oyuncu, 2019 yılında 4.7 milyon euro bedelle Sassuolo'ya transfer olmuştu.

Mert Müldür bugün (1 Ağustos Salı) sağlık kontrollerinden geçip resmi imzayı atacak.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mert Müldür imza için İstanbul’a geldi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...