Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder ve Livakovic transferi açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder ve Livakovic transferi açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic transferlerinde sürecin devam ettiğini açıkladı. Sarı-Lacivertliler iki yıldız ismin transferini bitirmek üzere... Kartal, başkent Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda yarın 20.30'da başlayacak Zimbru - Fenerbahçe rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına konuştu.

Fenerbahçe yarın UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında deplasmanda Zimbru ile karşılaşacak. İlk maçı 5-0 kazanan sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, Kişinev'de maçın basın toplantısında konuştu.

Kartal, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki milli yıldız Cengiz Ünder ve Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile ilgili gelen bir soruya şu cevabı verdi:

"Şu anda bunlarla ilgili konuşmam doğru olmaz. Çünkü bunun ekonomik şartları var, kulüpler arasında görüşmeler var. Bu konuyu başkanımız ve yönetim kurulu sürdürüyor. Onların yetki alanı bu. Şu anda bu konuda herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz." 

ÜLKE PUANINA KATKI MAÇI

Kartal, İstanbul'daki maçı 5-0 kazandıklarını hatırlatarak, "İlk maçta güzel bir oyunla iyi bir sonuç aldık. Tabii ki futbolda alınan sonuçların bir garantisi yoktur. Aynı ciddiyetle, rakibimize saygı göstererek en iyi şekilde hazırlandık. Yarınki maçı iyi bir futbol ve mücadeleyle kazanmak istiyoruz. Ülke puanına katkı sağlamak için Fenerbahçe'ye yakışır bir oyun ortaya koymak istiyoruz." diye konuştu.

Son Dakika Fenerbahçe haberi: İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder ve Livakovic transferi açıklaması

DJİKU SAKAT, OYNAMAYACAK

İlk maça göre rotasyon yapacağını belirten Kartal, "İlk maçta Djiku'nun bir sakatlığı var. Onu kadroya almayarak riske etmedik. Bazı oyuncuları rotasyonla dinlendirerek başka oyuncularla geldik. Yarın durumlarını görmek için onlara şans vereceğim." ifadelerini kullandı.

HEDEF 3 KULVARDA ŞAMPİYONLUK

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, hedeflerinin 3 kulvarda şampiyonluk olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Önemli bir kadroya sahibiz. Kadro kalitesini ve derinliğini genişlettiğimiz için 3 kulvarda da yarışabileceğimizi düşünüyorum. Türkiye'de birinci önceliğimiz şampiyon olmak. Allah'ın izniyle bunu başaracağız. Ayrıca Türkiye Kupası'nı da almak istiyoruz. Avrupa kupalarında da hayallerimizi yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Oyuncularımızla bunu sürekli konuşuyoruz. Güzel bir enerjimiz var. Bunu başarabileceğimizi düşüyoruz, 'Neden olmasın?' diyoruz. Olabilmesi için de çok çalışıyoruz. İnşallah bu konuda da başarılı oluruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...