Formayı giydi, imzayı attı: Vedat Muriç'in yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
Formayı giydi, imzayı attı: Vedat Muriç'in yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriç, İtalya'nın Lazio takımından İspanya'nın Mallorca ekibine transfer oldu.

Fenerbahçe'ye tekrar transfer olacağı iddialarıyla gündemden düşmeyen Kosovalı golcü Vedat Muriç, yeni takımının formasıyla ilk pozunu verdi. İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, 27 yaşındaki Muriç'i sezon sonuna kadar Lazio'dan kiraladığını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

Twitter hesabından paylaşım yapan Muriç, Laziolu taraftarlara veda etti. Kosovalı golcü, "Bana inanan ve destek veren tüm gerçek Lazio taraftarları, bana duyduğunuz güvenin karşılığını veremediğim ve kendimi gösteremediğim için üzgünüm. Ben ve ailem, bize burayı, Roma'yı ev gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederiz. Size en iyi başarıları dilerim. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Formayı giydi, imzayı attı: Vedat Muriç'in yeni takımı belli olduVedat Muriç

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Muriç, 2020 yaz transfer sezonunda sarı lacivertlilerden 20 milyon Euro karşılığında Lazio'ya transfer olmuştu.

Kosovalı futbolcu, Lazio'da fazla forma şansı bulamamış, forma giydiği maçlarda da etkili olamamıştı. Lazio kariyerinde toplamda oynadığı 49 maçta 2 gol atan ve 2 asist yapan Muriç, bu sezon Lazio ile çıktığı 15 maçta gol atamazken sadece 1 asist kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...