Futbol dünyasını ayağa kaldıran transfer gelişmesi: Messi ve Ronaldo kavuşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Futbol dünyasını ayağa kaldıran transfer gelişmesi: Messi ve Ronaldo kavuşuyor

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Dünya futboluna damga vurmuş isimlerden olan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İki yıldızın aynı ligde yeniden karşılaşabileceği öne sürüldü.

Kariyerini ABD'nin MLS ligi takımlarından Inter Miami'de sürdüren Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'a gideceği konuşuluyor.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Inter Miami ile yaklaşık 4 ay boyunca herhangi bir maçı olmayacak olan Messi'ye Suudi Arabistan'dan bir transfer teklifi geldi.

Futbol dünyasını ayağa kaldıran transfer gelişmesi: Messi ve Ronaldo kavuşuyor

RONALDO VE MESSI BULUŞUYOR

Kısa sürelik arayı Barcelona'da değerlendireceği iddia edilen Messi'nin dünya yıldızlarının sıklala transfer olmaya başladığı Suudi Arabistan'ı da seçenekler arasında aldığı belirtildi. Miami'den 6 aylık kiralık gitmeyi düşünen Messi'nin Al-Nassr forması giyen Crisriano Ronaldo ile yeniden aynı ligde buluşma ihtimali bulunuyor.

Bu sezon MLS'de attığı gollerle performansından söz ettiren Messi, 13 maçta 11 gol ve 5 asist katkısı sağladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...