Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişme! Gedson Fernandes geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişme! Gedson Fernandes geri dönüyor

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta sakat oyuncuların son durumu belli oldu. Salih Uçan, Gedson Fernandes, Mert Günok ve Masuaku derbide yer alacak mı? İşte derbi öncesi yaşanan gelişmeler...

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Burak Yılmaz ile yoluna devam etme kararı alan Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a konuk olacak.

RAMS Park'ta oynanacak derbi, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Süper Lig'in kalan bölümünde beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Hanesine 16 puan yazdıran siyah-beyazlı ekip, haftaya 4. sırada girdi.

Ligin son şampiyonu Galatasaray ise 7 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunda elde ettiği 22 puanla ikinci sırada yer aldı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişme! Gedson Fernandes geri dönüyor

SALİH UÇAN YOK GEDSON FERNANDES VAR

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın derbide sahada olması beklenmiyor. Mert Günok ile Arthur Masuaku'nun ise maç saatine kadar son durumuna yeniden bakılacak.

Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Gedson Fernandes'in 5 maç sonra formasına kavuşacağı ve derbide ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.

Portekizli futbolcu, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile 21 Eylül'de oynanan müsabakada görev yapmıştı.

Gedson Fernandes, omzundan ve ayak bileğinden yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 4'ü Trendyol Süper Lig'de, 1'i de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde olmak üzere 5 karşılaşmada forma giyemedi.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişme! Gedson Fernandes geri dönüyor

BEŞİKTAŞ DEPLASMANA 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Beşiktaş, dış sahada Galatasaray ile yaptığı son 6 mücadeleyi kazanamadı.

"Kara Kartal", sarı-kırmızılılara karşı deplasmandaki son galibiyetini 2016-2017 sezonunda aldı. Söz konusu sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, 27 Şubat 2017'de oynanan maçtan Anderson Talisca'nın attığı golle 1-0 galip ayrılmıştı.

İki takım arasında RAMS Park'ta oynanan son 6 karşılaşmanın 5'ini Galatasaray kazanırken, 1'i ise berabere sonuçlandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...