Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Serdar Ali Çelikler o ismi açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Serdar Ali Çelikler o ismi açıkladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Vole' kanalında Adnan Polat iddiası Sarı Kırmızılı kulüpte bir hayli dikkat çekti.

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'u 5-1 yenen Galatasaray'da İstanbulspor mesaisi devam ederken, Vole programında Serdar Ali Çelikler'in 'Adnan Polat' iddiası Sarı Kırmızılı kulüpte kulisleri hareketlendirdi.

İşte Çelikler'in gündeme damga vuran o iddiası...

Trabzonspor bu kadroyla 7-8 tane yemesi lazımdı. Trabzonspor açısından kara bir geceydi. Baniya, Berat, Fountas, Mehmet Can Allah Abdullah Avcı'ya sabır versin. Trabzonspor'da Enis Destan'a üzüldüm, Davison, Abdülkerim ve Nelsson'dan olabildiğince kafa toplarını almaya çalıştı.Trabzonspor'un rezil bir kadrosu var Abdullah Avcı en az 20 tane transfer yapması lazım. Ama her şeye rağmen 5 de yenmez.

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Serdar Ali Çelikler o ismi açıkladı

OKAN BURUK FARKI

Galatasaray açısından çok rahat bir galibiyet. Muslera'nın yediği gol hariç yere yattığı pozisyon yok. Muslera zaten stoper gibi oynadı.Galatasaray belli oldu derbilerle bu işi götürecek. Okan Buruk fark oluşturuyor. Kaan'dan son bek, Barış'tan sağ açık ya da forvet veya sol bek yapabiliyor. Zaha bana göre beklenenin altında.

Zaha'nın atletik özelliği bitmiş durumda bence forvet oynarsa daha iyi olur. İcardi ile 4-4-2 oynar mı? Tete'den, Ndombele'den katkı alamayacaksın o belli oldu ama Zaha öyle değil, Zaha iyi futbolcu ama bana göre Zaha'nın istatistikleri daha yüksek olmalıydı.Trabzonspor Fenerbahçe'ye 5 tane gol attı 2 tanesini saymadılar o yıldızların hiçbiri Galatasaray'a karşı yoktu ama o zaman sen de ona göre oyun oynamalıydın.

Okan Buruk Fenerbahçe'ye deplasmanda 3 attı, Trabzonspor'a 5 attı, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Okan Buruk her derbide bir şeyler anlatıyor. Kazımcan sol bek Zaniolo önde 3-0, Kaan sol bek Zaha forvet 5-1, Barış Alper sol bek Fenerbahçe deplasmanı 0-0.

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Serdar Ali Çelikler o ismi açıkladı

ADNAN POLAT GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Galatasaray'da seçim var, Dursun Özbek'in yüzde 5 de olsa seçime girmeme ihtimali var ama Adnan Polat'ın bazı kişilere danıştığını biliyorum. Özbek'in Abdürrahim Albayrak'ı listesine alacağı konuşuluyor. Adnan Polat'ın ciddi ciddi düşündüğünü biliyorum ama başkanlık yapan birinin bir başka başkanın yönetiminde yer alacak olması kafa karıştırıyor.

ADNAN POLAT DURSUN ÖZBEK'İN EKİBİNDE OLABİLİR                                                                                                                                        

Öte yandan Türkiye Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre; Dursun Özbek'in yeniden seçime girmesi halinde Adnan Polat'ı da ekibine dahil edebileceği konuşuluyor.

Yönetim Kurulunu güçlendirmek isteyen Dursun Özbek'in basketbolu Hakan Üstünberk'e emanet edeceği ortaya çıkarken, Metin Öztürk'ün yine 2.başkanlık görevini sürdüreceği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...