Galatasaraylı eski basketbolcu Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle vefat etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaraylı eski basketbolcu Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle vefat etti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray formasını 2008-09 sezonunda giyen eski Sırp basketbolcu Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. 46 yaşındaki eski basketbolcu aktif olarak Golden State Warriors'da yardımcı antrenörlük görevini yürütmekteydi. 

Galatasaray'ın eski basketbolcularından Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle 46 yaşında hayatını kaybetti.

NBA ekiplerinden Golden State Warriors'ta 2021'den beri yardımcı antrenörlük görevi yapan Milojevic'in vefatı nedeniyle bu gece oynanması planlanan Utah Jazz - GS Warriors karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelendi.

YEMEK YERKEN FENALAŞTI

ESPN’de yer alan habere göre; Warriors yardımcı koçu Dejan Milojevic, bir restoranda yemek yerken fenalaştı ve ciddi bir sağlık sorunuyla hastaneye kaldırılmıştı. 46 yaşındaki Dejan Milojevic ani kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Kariyerinde uzun pozisyonlarında oynayan ve Partizan, Valencia, Galatasaray formaları da giymiş olan 46 yaşındaki eski basketbolcu aktif olarak Golden State Warriors'da yardımcı antrenörlük görevini yürütmekteydi. 

Galatasaraylı eski basketbolcu Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle vefat etti

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...