Galatasaraylı Zaniolo'dan Juventus'a "Beni alın" çağrısı! "Juve bir şans varsa mükemmel olur"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaraylı Zaniolo'dan Juventus'a "Beni alın" çağrısı! "Juve bir şans varsa mükemmel olur"

SPOR Haberleri

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak edilen Nicolo Zaniolo, İtalyan medyası aracılığıyla Juventus yönetimine mesaj gönderdi! Çocukluktan beri Juventus taraftarı olduğunu açıklayan 23 yaşındaki futbolcu, "Her zaman bir Juventus taraftarı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim. Juventus, tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans varsa mükemmel olur" dedi.

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo koyu bir Juventus taraftarı olduğunu açıkladı. Geçen sezon devre arasında AS Roma'dan 15 milyon euroya transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu, İtalya Milli Takımı'na geri dönmesinin ardından Serie A ekipleriyle daha sık anılmaya başlamıştı.

JUVENTUS'A "BENİ ALIN" ÇAĞRISI 

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zanioloi "Juventus'u her zaman destekledim. Çocukken hep siyah beyazlıları destekledim, idolüm Pogba'ydı. Juve'de oynamak isterdim. Harika bir kulüpten bahsediyoruz. Galatasaray'da kendimi harika hissediyorum. Her türlü çözüme açığım. Her zaman bir Juventus taraftarı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim. Juventus, tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans varsa mükemmel olur. Aksi takdirde kendimi çok iyi hissettiğim Galatasaray'da kalacağım" dedi.

MENAJERİNDNE TRANSFER AÇIKLAMASI

Juventus forveti Kean hakkında da konuşan Zaniolo, "Moise Kean çocukluk arkadaşım. Çok güçlü ama hafife alınan bir forvet. Birçok insan onu tanımıyor ve sebepsiz yere yargılıyor. Onunla Galatasaray'da veya Juventus'ta birlikte oynamak isterim." diye devam etti.

Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli'nin ise "Transfer şu anda önceliğimiz değil. İstanbul'da mutlu. Zaniolo'ya büyük güven duyan ve onu takımın kilit bir parçası olarak gören Galatasaray ile ilişkilerimiz çok iyi." ifadeleri haberde yer aldı.

Galatasaray ile 2027 yılına kadar kontratı bulunan Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Galatasaraylı Zaniolo'dan Juventus'a

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...