Juve ilk adımı attı: Zaniolo için Özbek ile masaya oturdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Juve ilk adımı attı: Zaniolo için Özbek ile masaya oturdu

Spor Haberleri

La Gazzetta dello Sport ilk buluşmanın Milano’da gerçekleştiğini ancak hiçbir şeyin netleşmediğini yazdı. Galatasaray, genç yıldız için 35 milyon avro istiyor.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Yıldızları elinde tutmaya çalışan Cimbom’un kapısını aşındıranlar da giderek artıyor. Başta İtalyan takımları olmak üzere birçok Avrupa devinin peşinde olduğu Nicolo Zaniolo için Juventus ilk adımı attı.

Torino ekibi Aslan’ın devre arasında Roma’dan 15 milyon avroya aldığı Zaniolo için takas da içeren ilk teklifini iletti. İtalyan La Gazzetta dello Sport, Dursun Özbek’in dün Milano’da siyah beyazlılarla bir araya geldiğini bildirdi.

ASLAN TOK SATICI

Yapılan ilk görüşmede sarı kırmızılılar 35 milyon avrodan aşağı bir teklife sıcak bakmayacağını iletti. Milan ve İnter’in de listesinde yer alan 23 yaşındaki hücumcu için Juventus’un önümüzdeki günlerde fiyat yükselteceği ve 30 milyon avroya bu transfer bitirmeyi istediği öğrenildi.

Zaniolo, Uluslar Ligi’nde üçüncü oldukları maçtan sonra İtalyan basınına “Türkiye’de mutluyum. Bakalım piyasada ne olacak. Gelecek planlarıyla ilgili bir şey söyleyemem” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...