Getafe - Girona (3-2 Özet) Enes Ünal La Liga'da tarih yazmaya başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Getafe - Girona (3-2 Özet) Enes Ünal La Liga'da tarih yazmaya başladı

SPOR Haberleri

Getafe - Girona 3-2 Özet İzle... Enes Ünal, son üç sezonda La Liga'da attığı toplam gol sayısını 30'a çıkararak Getafe'nin La Liga'daki en golcü futbolcuları istatistiğinde eski Fenerbahçeli Roberto Soldado'yu (29) geçerek, 4. sıraya yükseldi. Kümede kalma savaşı veren Getafe kritik maçta 3 puanı 3 golle alarak son sıradan şimdilik kurtuldu.

İspanya'nın Getafe takımında 3. sezonunu geçiren milli futbolcu Enes Ünal, sergilediği performansla kulübünde tarih yazmaya başladı.

GETAFE - GİRONA (3-2) ÖZET İZLE

La Liga'nın 24. haftasında Girona'yı 3-2 yendikleri maçta takımının 2 golünü atan Enes, bu formayla üç sezonda ligde attığı toplam gol sayısını 30'a çıkardı.

Enes, Getafe'nin La Liga'daki en golcü futbolcuları istatistiğinde Roberto Soldado'yu (29) geçerek, 4. sıraya yükseldi. Listede Jaime Mata ligde 31 golle 3. sırada bulunurken, ilk ikide Angel Rodriguez (36) ve Manu del Moral (37) yer alıyor.

ENES ÜNAL DANİEL GÜİZA'YI GEÇTİ

Gök-mavililerde Kral Kupası ile birlikte toplamda 32 golü olan 25 yaşındaki Enes ayrıca Getafe formasıyla tüm turnuvalarda en fazla gol atan futbolcularda Daniel Güiza'nın (31) önüne geçerek 8. sıraya yükseldi.

Enes, Barcelonalı Robert Lewandowski'nin 15 golle lider olduğu bu sezon LaLiga'daki gol krallığı ise yarışında 10 golle 4. sırada bulunuyor.

Image

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...