Gonçalo Ramos 47 maçta 27 gol, 12 asistle oynadı 80 milyon euroya PSG'ye transfer oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gonçalo Ramos 47 maçta 27 gol, 12 asistle oynadı 80 milyon euroya PSG'ye transfer oldu

SPOR Haberleri

Paris-Saint-Germain Portekiz'in Benfica takımından 22 yaşındaki forvet Gonçalo Ramos'u satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Kylian Mbappe'yel sorunlar yaşayan Ligue 1 devi, yeni golcüsü için 80 milyon euro ödeyecek.

Ligue 1 devi Paris-Saint-Germain (PSG), Benfica'nın 22 yaşındaki santrforu Gonçalo Ramos'u satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Fabrizio Romano'ya göre Benfica'ya 15 milyon euro kiralama, 65 milyon euro da zorunlu satın alma opsiyonu olmak üzere 80 milyon euro ödenecek.

PSG PORTEKİZ PAZARINDA

Portekizli forvet, Benfica formasıyla geçen sezon tüm kulvarlarda 47 maçta 27 gol, 12 asist kaydetti. Bu sezon teknik direktörlüğe Luis Enrique'yi getiren PSG, yaz transfer döneminin en pahalı transferine imza attı.

Paris ekibi bir başka Portekiz devi Sporting'den Uruguaylı orta saha Manuel Ugarte için 60 milyon euro ödemişti. PSG, Mauro Icardi'yi ise 10 milyon euroya Galatasaray'a sattı.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1688636431785185280

PSG'NİN GELECEĞİ

Gonçalo Ramos, imza töreninde "PSG dünyanın en büyük kulüplerinden biri" dedi. Patron Nasser Al Khelaifi ise “Gonçalo, genç, aç ve takım için savaşan harika bir uluslararası oyuncu. Büyük kulübümüzün geleceği bu tür oyunculardır” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...