Arda Turan ilk maçına çıkıyor! Eyüpspor, Göztepe deplasmanında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Turan ilk maçına çıkıyor! Eyüpspor, Göztepe deplasmanında

SPOR Haberleri

TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'un yeni teknik direktörü Arda Turan, ilk maçına İzmir'de çıkacak. Süper Lig'e yükselme yolunda önemli bir viraja giren İstanbul ekibi, yeni hocasıyla Göztepe deplasmanında 3 puan arayacak.

Süper Lig'e çıkma hedefi olan Göztepe ve Eyüpspor, TFF 1.Lig'in 33.haftasında kozlarını paylaşacak. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak zorlu mücadele bu akşam saat 20.30'da TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Hafta içi görevden ayrılan Zafer Turan'ın yerine göreve getirilen Arda Turan, kariyerinde ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacak. Geçen sezon aktif futbolculuk hayatına son veren 36 yaşındaki efsane oyuncu, yeni takımıyla 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Geçen hafta evinde Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen Eyüpspor, 57 puanla 3 sırada bulunuyor. Son haftalarda çıkışa geçen ve son 5 maçını da kazanan Göztepe 50 puanla 6.sırada bulunuyor.

GÖZTEPE - EYÜPSPOR CANLI İZLE

Arda Turan ilk maçına çıkıyor! Eyüpspor, Göztepe deplasmanında

TFF 1.LİG'DE GÜNÜN PROGRAMI

Bugün:

16.00 Erzurumspor - Manisa FK: Ali Yılmaz
20.30 Göztepe - Eyüpspor: Arda Kardeşler

Yarın:

16.00 Bandırmaspor - Sakaryaspor: Cihan Aydın
20.30 Gençlerbirliği - Altay: Yasin Kol
20.30 Boluspor - Rizespor: Turgut Doman

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...