Hakan Çalhanoğlu'nun yıllar önceki Galatasaray sözleri yeniden gündemde! "Ümitlenebilirler..."

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu'nun yıllar önceki Galatasaray sözleri yeniden gündemde! "Ümitlenebilirler..."
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray, Transfer, Röportaj, Serie A, İnter Milan, Ultraslan, Haber
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun 2 yıl önce verdiği röportajda Galatasaray camiasına yönelik söylediği sözler, son transfer iddiaları sonrası yeniden gündeme geldi. Yıldız oyuncunun sözleri sarı-kırmızılı taraftarları bir kez daha heyecanlandırdı.

İtalya Serie A'da Inter forması giyen ve adı sık sık Galatasaray ile anılan Hakan Çalhanoğlu'nun yıllar önce verdiği bir röportaj sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Çalhanoğlu'nun yıllar önceki Galatasaray sözleri yeniden gündemde!

Milli yıldız, o dönemde Galatasaray taraftarlarına seslenerek dikkat çeken ifadeler kullanmıştı:

"Bu sene ve sonraki sene Galatasaray'a gidemem, çünkü kontratım var ama ondan sonrası için ümitlenebilirler. UltrAslan'dan çok arkadaşlarım var, onlar sevinir şimdi."

Hakan Çalhanoğlu'nun 2 sene önce verdiği röportajda kullandığı cümleler transfer haberlerinin sonrasında yeniden gündeme oturdu. Yıldız ismin sarı-kırmızılı takımla adının anılmasının ardından taraftarlar yıldız oyuncuyu sıkı takip ediyor. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...