Hasan Arat: Bu seçim Beşiktaş için köprüden önce son çıkış

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Arat: Bu seçim Beşiktaş için köprüden önce son çıkış

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hasan Arat, "23 senedir başkan olanlar kulüp için ne yapmışlar? Hepsi işlerini büyütmüşler ama Beşiktaş küçülmüş. Bu seçim Beşiktaş için köprüden önce son çıkıştır" dedi.

Beşiktaş başkanlığı için aday olan Hasan Arat, 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulun kulüp için ‘Köprüden önce son çıkış’ anlamı taşıdığını söyledi. “Artık söz Beşiktaşlıların” diyen Arat, kongre üyelerine çağrıda bulunarak “Beşiktaşlıların gelip mutlaka oy kullanması lazım. 23 yıllık yapılanma maalesef kümeler oluşturmaya başladı. Buradaki bu düzene son vermemiz lazım. 23 senedir göreve gelenler ne yapmışlar merak ediyorum. Hepsi maşallah işlerini büyütmüşler ama Beşiktaş küçülmüş” dedi.

ADALI'NIN ETRAFI KÖTÜ

Hasan Arat, projelerini yarın akşam yapacağı toplantıda açıklayacak. Yönetim kurulu adaylarını da belirleyeceklerini belirten Arat, “Uluslararası alanda aldığım görevler sayesinde dünyanın dört bir yanında önemli bir iletişim ağına sahibim. Özellikle futbol alanında Avrupa, Asya ve Afrika’da çok iyi ilişkilerim var. Bunları Beşiktaş lehine kullanacağım. Serdal Adalı ve ailesi Adana’dan eski dostlarım. Çok sevdiğim bir ailedir ama Adalı’nın etrafında oluşan oluşum o kadar iç açıcı değil” ifadelerini kullandı.

RIZA HOCA GEÇ GELDİ

Rıza Çalımbay’ın göreve geç getirildiğini belirten Arat, “Şenol Güneş gidince hemen ertesi sabah getirilmeliydi. Rıza Hoca gerçek bir Beşiktaşlı. Seçime kadarki  performansıyla takımda iyi bir kimya oluşmuşsa neden kendisiyle devam devam etmeyelim?” sözlerini kullandı.

PARMAĞIN HESABI SORULACAK

Beşiktaş’ın stadında Beşiktaş başkanına parmak sallanmasının hesabını soracaklarını söyleyen Arat, “TFF’de Beşiktaş lobisi yok. Eski başkan ve yöneticiler Beşiktaş sayesinde federasyonda görev yapıyor ama Beşiktaş için ne yapıyorlar? Beşiktaş, en acılı günlerini onlarla birlikte yaşadı” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...