Her sayı 10 Euro! Yunanistan Basketbol Ligi'nden depremzedelere yardım kampanyası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Her sayı 10 Euro! Yunanistan Basketbol Ligi'nden depremzedelere yardım kampanyası

SPOR Haberleri

Yunanistan Basketbol Ligi'nde bu haftaki maçlarda atılan her sayı için Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenenlere 10 Euro bağış yapılacak. Ligin internet sitesinden yapılan açıklamada, 16. hafta maçları öncesinde deprem felaketinden etkilenenler için saygı duruşunda bulunulacağı kaydedildi.

Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için Atina'daki ünlü spor salonu OAKA'da insani yardım malzemesi toplanıyor. Yunan basketbol devi Panathinaikos, Yunan Kızılhaçı'nın Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için insani yardım malzemesi toplama çabalarına aktif olarak katılıyor.

HER SAYI 10 EURO

Komşu'dan bir yardım haberi de yine basketboldan geldi. Yunanistan Basketbol Ligi'nde bu haftaki maçlarda atılan her sayı için Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenenlere 10 Euro bağış yapılacak. Ligin internet sitesinden yapılan açıklamada, 16. hafta maçları öncesinde deprem felaketinden etkilenenler için saygı duruşunda bulunulacağı kaydedildi.

Ayrıca maçlarda atılacak her sayı için Yunan Kızılhaç hesabına 10 Euro bağışta bulunulacağı ve toplanan yardımın Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere gönderileceği belirtildi.

Lig yönetiminin de ayrıca bağışta bulunacağı bilgisi paylaşıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...