Hırvat zaferinin perde arkası! Milli futbolcu İsmail Yüksek'ten Montella ve ekibine övgü

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Hırvat zaferinin perde arkası! Milli futbolcu İsmail Yüksek'ten Montella ve ekibine övgü

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Hırvatistan-Türkiye maçının yıldızı İsmail Yüksek'in teknik direktör Montella'yı överken "Teknik ekip bize bunu inandırdı. Teknik ekibimizi kutluyorum" sözleri Kuntz değişikliğinin ne kadar isabetli bir karar olduğunu gözler önüne serdi!

A Milli Takım yeni teknik direktörü Vincenzo Montella yönetimindeki ilk maçında Hırvatistan'ı deplasmanda 0-1 mağlup etti.

Ay-Yıldızlılar'a 3 puanı getiren golü Barış Alper Yılmaz attı. EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda liderliğe yükseldik. Ermenistan deplasmanda Letonya'ya mağlup oldu, EURO 2024 çok büyük ölçüde garantilendi.

İSMAİL YÜKSEK: TEKNİK EKİP İNANDIRDI

Hırvat zaferinde İsmail Yüksek mücadelesiyle alkış aldı. Fenerbahçeli orta saha maçtan sonra TRT'ye şunları söyledi:

"Konya halkına sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler. Bu takım Avrupa Şampiyonası'nı hak ediyor. Bu gece uyuyamayacağız. Biz neden onları yenmeyelim diye maç öncesi çok konuştuk. Çok güzel bir gece. Ülkemize armağan olsun.

Anlatılmaz yaşanır. Biz hafta başından beri inanıyorduk. Teknik ekip bize bunu inandırdı. Teknik ekibimizi kutluyorum. Onlar için de güzel bir galibiyet oldu.

Montella hafta başından beri kazanmak için her şeyi yaptı. Bize güven verdi, yiğidi öldür hakkını yeme. Onların da çok emeği var. Tüm ülkemize armağan olsun"

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1712578162314354935   

Hırvat zaferinin perde arkası! Milli futbolcu İsmail Yüksek'ten Montella ve ekibine övgü

Barış Alper Yılmaz'dan Osijek'te üçlük

FUTBOLCULAR MONTELLA'YI ÖVDÜ

Ojisek'te oynanan maçta 3 puanı getiren golü atan Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ise şunları söyledi:

"Bugün burada tarih yazdık. Yeni hocamızla çok iyi başlangıç yaptık. Milletimize armağan olsun. Herkesi kutluyorum çok iyi mücadele ettik.

Enerji çok güzel bir şey. Hocanın çok güzel bir enerjisi var. Golü hep birlikte kutlayalım dedim bu yüzden hocaya doğru koştum. Kısa sürede taktikler verdi bize. Elimizden geleni yaptık. Önemli olan yenmekti. Tarihe geçtiğimiz için mutluyuz."

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1712570017676460131

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...