İsmail Yüksek: Ermenistan bizim ölçümüzde bir takım değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsmail Yüksek: Ermenistan bizim ölçümüzde bir takım değil

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Hırvatistan ile 28 Mart Salı günü Bursa'da yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Milli futbolcular İsmail Yüksek ile Altay Bayındır, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. İki futbolcu, maçtan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan'ı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, çalışmalarına Bursa'da devam ediyor. Ermenistan maçında forma giyen oyuncular, otelde rejenerasyon çalışması yaparken diğer milli futbolcular teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde Bursaspor Özlüce Tesislerinde antrenman yaptı. Hırvatistan maçına hazırlanan milliler, ısınma hareketleriyle başladığı idmanaa, dar alanda paslaşma ve 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam etti. Oyuncular daha sonra çift kale maç yaptı.

"ERMENİSTAN MAÇININ ANALİZLERİNİ HOCAMIZLA YAPTIK"

Fenerbahçe'nin genç isimlerinden İsmail Yüksek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. 6-7 sene Bursa'da top oynadığını belirten Yüksek "Umarım Bursa'nın getirdiği şansla, önümüzdeki Hırvatistan maçını da geride bırakacağız. Turnuvaya, Ermenistan galibiyetiyle başlamış olmamız çok önemli. Ermenistan, bizim ölçümüzde bir takım değil ama turnuvaya galibiyetle başlamak değerli. O maçla ilgili analizleri, takım ve bireysel olarak hocalarımızla yaptık. O maçı unutup Hırvatistan maçına odaklandık. Hırvatistan da bireysel ve takım olarak değerli işlere imza attık. Ama biz de kendimize güveniyoruz. Bursa halkının desteğiyle buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

"HIRVATİSTAN MAÇINDA OYNAMAK İSTİYORUM"

Hırvatistan maçında forma giymeyi istediğini ancak buna teknik direktör Kuntz'un karar vereceğini dile getiren Yüksek "Birçok maça çıktım. O atmosferde, herkes Bursa'nın nasıl olduğunu çok iyi biliyor" dedi.

ALTAY BAYINDIR: BU MAÇI ALACAĞIZ

Altay Bayındır da memleketi Bursa'da milli takımla maça çıkacağı için heyecanlı olduğunu belirterek "Bursa halkının desteğiyle, maçı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Her maç çok önemlidir. Kazanmak her zaman güzeldir. Bu seviyedeki maçlar her zaman zor geçer. Kiminle oynadığının bir önemi yok. Biz de bunun bilinciyle sahada elimizden geleni yapacağız. İlk maçta aldığımız sonucu bu maça da yansıtarak Hırvatistan'ı da yeneceğimizi düşünüyorum. Seyircilerimiz de tribünleri dolduracaktır. Güzel bir sonuçla stattan ayrılırız" şeklinde konuştu.

Bayındır, Fenerbahçe ile yaptığın sözleşmenin sorulması üzerine ise "4 yıllık bir sözleşme yaptık. Hep birlikte ne olup biteceğini göreceğiz" cevabını verdi.

(İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...