Icardi'den Ümit Özat paylaşımı: Sözünün arkasında olduğunu umuyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Icardi'den Ümit Özat paylaşımı: Sözünün arkasında olduğunu umuyorum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı Ümit Özat paylaşımı ile gündeme oturdu. Özat'a seslenerek sözünü tutması gerektiğini söyleyen Icardi, bir de fotoğraf paylaştı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcuları arasında yer alan ve bir dönem teknik direktörlüğü ile de çok konuluşan Ümit Özat, Mauro Icardi hakkında sezon başında söylediği sözlerle gündeme oturmuştu. Özat, "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım" demişti.

Mauro Icardi, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Ankaragücü maçında iki gol daha attı ve ligdeki toplam gol sayısını 21'e çıkardı. Maçtan saatler sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Icardi, Ümit Özat'a seslendi. 

"SENİ SARI-KIRMIZI SAÇLA GÖRMEYİ BEKLİYORUZ"

Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ümit Özat'a seslendi ve "Ümit, sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı-kırmızılı saçla görmeyi bekliyoruz" paylaşımı yaptı. Icardi'nin bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

ÜMİT ÖZAT CEVAP VERDİ

Icardi'nin çağrısına cevap veren Ümit Özat, "Icardi, öncelikle seni ve şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. Hocana ve camiana sorabilirsin, 2001-2007 arasındaki, Ümit Özat'ın kaptanlığındaki Fenerbahçe'ye denk gelseydin ne bu şampiyonluğu yaşardın ne de böyle rahatça gol kralı olurdun. Maalesef benim oynamadığım döneme denk geldin. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...