Inter Edin Dzeko'nun yerini Borussia Mönchengladbach'tan ayrılan Marcus Thuram'la doldurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Inter Edin Dzeko'nun yerini Borussia Mönchengladbach'tan ayrılan Marcus Thuram'la doldurdu

SPOR Haberleri

Borussia Mönchengladbach'la sözleşme uzatmayan Marcus Thuram, bedavaya İnter'e transfer oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti İnter, Fenerbahçe'ye giden Edin Dzeko'nun yerini 25 yaşındaki Fransız golcüyle doldurmayı başardı. Milano ekibi Thuram'la 5 yıllık sözleşme imzalandığı açıkladı.

Serie A devi Inter, Borussia Mönchengladbach ile yollarını ayıran 25 yaşındaki golcü Marcus Thuram'ı renklerine bağladı. Milano ekibi Fransız futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı açıkladı.

Fransız eski futbolcu Lilian Thuram'ın oğlu olan Marcus Thuram, kariyerinde Sochaux, Guingamp ve Borussia Mönchengladbach formaları giydi. Dört sezondur Borussia Mönchengladbach'ta top koşturan ve güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan 25 yaşındaki Thuram, Alman ekibiyle çıktığı 134 maçta 44 gol, 20 asistlik performans sergiledi.

https://twitter.com/Inter/status/1675089595917119489   

KALECİ ONANA MANCHESTER UNITED'A...

İnter'in 2022 yazında Ajax'tan bedavaya aldığı Kamerunlu kaleci Andre Onana'nın Premier League devi Manchester United'a transfer olması bekleniyor. Transfer spekülasyonları üzerine bir açıklama yapan Inter CEO'su Moratti, "Manchester United birkaç gün içinde André Onana için resmi bir teklif vermeli; o zaman onlara pozisyonumuzu söyleyeceğiz ve oyuncu da aynısını yapacak" dedi.

Inter Edin Dzeko'nun yerini Borussia Mönchengladbach'tan ayrılan Marcus Thuram'la doldurdu

27 yaşındaki Onana'nın güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...