İsmail Kartal dört gözle bu haberi bekliyordu! Fenerbahçe'ye Fred müjdesi, dönüş tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sezon başında Manchester United ile yolları ayıran ve Fenerbahçe ile anlaşan Fred, performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Yaşadığı talihsiz sakatlık ile taraftarları hüsrana sokan Fred’in dönüş tarihi belli oldu. İsmail Kartal dört gözle bu haberi bekliyordu. İşte Fred’in dönüş tarihi…

Fenerbahçe ile yeniden kendini bulan Brezilyalı orta saha Fred, Samsunspor karşılaşmasında sakatlanmış ve uzun zamandır sahalardan uzak kalmıştı. Ortaya atılan son iddialara göre, Fred'in beklenenden daha önce sahalara döneceği iddia edildi.

FENERBAHÇE’YE FRED MÜJDESİ

İsmail Kartal’ın merakla beklediği haber geldi. Sarı-lacivertlilerin Samsunspor ile oynadığı maçın 86. dakikasında sakatlanan ve sağ bacak uyluk ön bölgesindeki tendonda yırtık tespit edilen Fred'in 6 haftada geri dönmesi bekleniyor. Ancak son iddialara göre, Brezilyalı yıldızın sahalara daha erken döneceği öne sürüldü. 

İsmail Kartal dört gözle bu haberi bekliyordu! Fenerbahçe'ye Fred müjdesi, dönüş tarihi belli oldu

DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU 

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; çarşamba günü düz koşulara başlayacak olan Fred, 19 Şubat'ta bir kez daha MR kontrolüne girecek ve ardından takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Her şey beklentilere ve şu anki iyileşme hızında giderse Fred, 25 Şubat'ta Kadıköy'de oynanacak Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alacak.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...