İsmail Kartal, kendisini Fenerbahçe'ye yakıştırmayanları eziyor: Böyle hoca görülmedi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı lacivertliler İsmail Kartal’la gemi azıya aldı. Mütevazı tavırlarıyla bilinen tecrübeli hoca son yılların yaralı Kanarya’sının içinden rekorları parçalayan bir canavar çıkardı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - İsmail Kartal geldi dertler sona erdi. Fenerbahçe’deki ilk iki döneminde de çok önemli işler yapan ancak kıymeti bir türlü bilinmeyen tecrübeli teknik adam, sarı lacivertlilerin şampiyonluk hasretini bitirmek üzere gaza bastı. Bugün bile hâlâ eleştiri alsa da sadece işine odaklanan İsmail Kartal, 24 haftada topladığı 63 puanla Fenerbahçe tarihinin en iyisi oldu. Kartal’ın ligdeki yüzde 83’lük galibiyet ortalaması, 2,63’lük puan ortalamasını sarı lacivertliler daha önce hiç görmemişti.

ARTIK HER YER KADIKÖY

Fenerbahçe’nin kurşunlara hedef olduğu ilk sezonunda 2,17 puan ortalaması yakalayan, ikinci görev dönemini 2,23’lük ortalamayla tamamlayan İsmail Kartal bu sezon 2,63 ile istikrarlı çıkışını sürdürdü. Bu sezon İsmail Kartal’la 12 deplasmanda 11 galibiyet, bir beraberlik alan sarı lacivertliler, tecrübeli hocayla ligde çıktığı son 26 dış saha maçını da kaybetmedi. Kartal’la tüm kulvarlarda çıktığı toplam 103 maçta 71 galibiyet, 19 beraberlik, 13 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, bu sezon üç kulvarda da yola devam ediyor.

İsmail Kartal, kendisini Fenerbahçe'ye yakıştırmayanları eziyor: Böyle hoca görülmedi!

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...