İsmail Kartal'dan 1-1'lik Samsunspor maçı sonrası şampiyonluk sözleri

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kadıköy'de Samsunspor karşısında yaşanan 2 puanlık kayıp sonrası "Şampiyonluk yolunda bu tip kayıplar olabilir. Önümüze bakıyoruz" dedi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında konuk ettiği Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı. Sahasında bu sezon 3. kez puan kaybı yaşayan sarı-lacivertliler, Trabzonspor'a 3-2 kaybederken, Galatasaray ile de golsüz berabere kalmıştı.

İSMAİL KARTAL NE DEDİ?

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maça iyi başladık. Golden önce Tadic’in bir pozisyonu var. Dzeko’nun kaçırdığı pozisyon sonrası, İrfan Can’ın attığı gol geldi. İkinci yarı beklemediğimiz anda yediğimiz gol sonrası yaptığımız hamlelerle dengeyi kurduk. Sonuçta beklemediğimiz bir beraberlikle maçı tamamladık. Kendi evimizde 2 puan kaybettik. Taraftarlardan ve camiamızdan özür diliyoruz” diye konuştu.

OYUNU DEĞİŞİKLİKLERİ TARTIŞILDI

Hafta içi oynanacak Başakşehir maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını aktaran Kartal, "Bugünkü maçta gidişata göre Batshuayi’yi oyuna aldık. King ve Emre Mor daha hareketli olduğu için kapanan bir takıma karşı bunları denedik. 3-4 pozisyona da girdik. Sadece golü atamadık. Hafta içi en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Şampiyonluk yolunda bu tip kayıplar olabilir. Önümüze bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'dan 1-1'lik Samsunspor maçı sonrası şampiyonluk sözleri

DURAN TOPTAN YENEN GOL

Fenerbahçe’nin oynadığı maçlarda duran toplarla ilgili sorulan soruya İsmail Kartal, “Duran toplardan biz 6-7 tane gol attık. Ortalamaların da üzerindeyiz. Sadece bugün gol bulamadık. Her maç duran toptan gol atacağız diye bir şey yok. Çalışıyoruz. Avrupa kupaları ve ligde şu ana kadar duran toptan attığımız goller var” yanıtını verdi.
Karşılaşmada sakatlanarak çıkmak zorunda kalan Fred’in sağlık durumuyla ilgili Kartal, “Doktorla konuşmadım. Bu akşam çekilecek MR sonrası doktorla konuşup net bilgi alacağız” dedi.

"RAKİBE OYNAMA ŞANSI VERDİK"

İsmail Kartal, bugün çok fazla top kaybı yaptıklarına dikkat çekerek, “Bu kadar pas hatası yapan takım olmadığımız için, rakibe oynama şansı verdik pas hastası yapınca da güçlü oyunumuzu ortaya koyamadık” diyerek sözlerini noktaladı.

İsmail Kartal'dan 1-1'lik Samsunspor maçı sonrası şampiyonluk sözleri

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...