Samsunspor Fenerbahçe maçı öncesi alarma geçti; "Onlar için de kolay olmayacak"

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Samsunspor Fenerbahçe maçı öncesi alarma geçti; "Onlar için de kolay olmayacak"

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Süper Lig'de 21 puanla 15. sırada yer alan Samsunspor, pazar günü Kadıköy'de karşılaşacağı Fenerbahçe'den puan almak istiyor. Alman teknik direktör Gisdol, maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde sürdürüyor.

Teknik Direktör Markus Gisdol, maç öncesi takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"ONLAR İÇİN KOLAY GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Gisdol, "Onlara karşı oynamanın zor olduğunu biliyoruz. Bu karşılaşmada çok akıllı ve zekice oynamamız lazım. Tabii ki de zor olacak onlara karşı, çok ilginç bir maç olacak. Açıkçası göstermiş olduğumuz performanstan ötürü rakiplerin bizden çekinmesi bizleri memnun ediyor. Fenerbahçe en yüksek seviyede oynayan bir takım.

Ligde bulunduğu konumdan dolayı zaten bunu biliyoruz. Zor geçecek bir karşılaşma olacak. Bizim için bu noktaya gelmek zor oldu. Yapmamız gereken bugüne kadar ne yaptıysak aynı şekilde yüzde 100'ümüzü vererek maça çıkmamız. Onlar için de maçın kolay geçeceğini düşünmüyorum" dedi.

20 OCAK KAZASI İÇİN SAYGI DURUŞU

Transfer çalışmalarını yönetimin sürdüğünü ifade eden Gisdol, 20 Ocak kazasının 35. yılı hakkında ise, “Tabi ki zor bir durum. Hepimiz çok çok üzgünüz, ne yazık kulübün tarihinde olan bir olay. Yarın kaybettiğimiz oyuncuları yad edeceğiz. Ayrıca Fenerbahçe maçında onlar kalbimizde olacak” diye konuştu.

Samsunspor Fenerbahçe maçı öncesi alarma geçti; "Onlar için de kolay olmayacak"

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...