İsmail Yüksek'e Milan kancası

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İsmail Yüksek'e Milan kancası

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

İtalyan devinin scout’ları Hırvatistan maçında Barış Alper ve Ferdi’yi izlemek için geldi, İsmail’e hayran kaldı. Milan, Krunic kozuyla kapıyı çalacak

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Hem Fenerbahçe hem de ay yıldızlı takımda gösterdiği performansla parmak ısırtan İsmail Yüksek, Avrupa devlerinin radarına takıldı. A Millî Takım’ın Hırvatistan ile oynadığı maçta Barış Alper ile Ferdi Kadıoğlu’nu izlemek üzere Konya’ya gelen Milan’ın scout ekibi, İsmail Yüksek’e hayran kaldı. Oyuncunun mutlaka takıma kazandırılması gerektiğine dair rapor hazırlayan İtalyanlar, teknik direktör Stefano Pioli’nin de onay vermesiyle devre arasında bu transferi gerçekleştirmek istiyor. 

KARTAL BIRAKMIYOR

Milan’ın İsmail Yüksek transferinde en büyük kozu ise sezon başında Fenerbahçe’nin peşinden koştuğu Rade Krunic olacak. Boşnak ön libero 3,5 milyon avroluk teklif karşısında o dönemde sarı lacivertli takıma gelmeyi çok istemiş, ancak Milan bırakmamıştı. Şimdi Milanolu yöneticiler, İsmail-Krunic takası teklifiyle Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Uzun süre ‘altı numara’ arayan ancak İsmail’in performansıyla rahatlayan İsmail Kartal’ın ise oyuncuyu bırakmaya niyeti yok.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...