Son Dakika Fenerbahçe haberi: Tottenham Hotspur İsmail Yüksek'in peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Tottenham Hotspur İsmail Yüksek'in peşinde

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Türkiye'nin Hırvatistan zaferinde maçın adamı seçilen milli futbolcu İsmail Yüksek, transferin gözdesi haline geldi. Fenerbahçe'yle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Tottenham Hotspur'un transfer listesinde.

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Hırvatistan’ı deplasmanda 0-1 yendiği maçta kariyer performansını sergileyen İsmail Yüksek, değerini katladı.

Tek başında Modric, Brozovic ve Kovacic'in toplamından daha fazla top kazanan Fenerbahçeli İsmail Yüksek transferin gözdesi haline geldi. Haber Global’de yer alan habere göre Premier League'den Tottenham, Rusya'dan Zenit ve birkaç İtalyan kulübü, Hırvat maçının ardından milli futbolcunun menajeriyle temasa geçti.

Menajeri ise kulüpleri, söz hakkının Fenerbahçe’de olduğunu belirterek, sarı-lacivertli yönetime yönlendirdi.

FENERBAHÇE 15'DEN AŞAĞI SATMAM DİYOR

Fenerbahçe, sezona oldukça iyi başlangıç yapan İsmail Yüksek için minimum bonservis beklentisini 15 milyon Euro olarak belirledi. Sarı-lacivertliler bu rakamın altında herhangi bir teklifi değerlendirmeme kararı alırken; 24 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde de herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor.

İsmail Yüksek Fenerbahçe'ye Gölcükspor'dan 65 bin euroya transfer olmuştu.

Son Dakika Fenerbahçe haberi: Tottenham Hotspur İsmail Yüksek'in peşinde

Jesus & İsmail Yüksek

JORGE JESUS'TAN İSMAİL'E ÖVGÜ: ASLA PES ETMİYOR

İsmail Yüksek'in mücadeleci yönüne dikkat çeken Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, "Hayallerinin gerçekleşmesi için çok çalıştı. Her zaman öğrenmek isteyen bir yapısı var. Hırslı ve çok mücadeleci. Asla pes etmiyor. Aynı şekilde devam ettiği müddetçe çok iyi yerlere geleceğine eminim." ifadelerini kullanmıştı.

Geçen sezon Fenerbahçe'de çalışan Jesus, kiralık gitmesi gündeme gelen İsmail Yüksek'i ilk 11'e monte ederek şaşırtmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...