Jean Onana Kartal oluyor! Beşiktaş Kamerunlu futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jean Onana Kartal oluyor! Beşiktaş Kamerunlu futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş aradığı orta sahayı Fransa'da buldu. Rus futbolcu Daler Kuzyaev'in Le Havre'ı tercih etmesinin ardından B planını devreye sokan Siyah-Beyazlılar, Lens'ın Kamerunlu yıldızı Jean Onana ile her konuda anlaştı. Beşiktaş ile Lens yönetimi arasında pazarlıklar son aşamaya geldi.

Daler Kuzyaev ile anlaşamayan Beşiktaş, defansif orta saha transferinde ikinci seçeneği olan Jean Onana için markajı daraltıyor. Siyah-beyazlılar Onana için Fransa’nın Lens kulübüne resmi teklifini yaptı.

Bonservis bedeni konusunda Lens yönetimiyle anlaşmaya çalışan Beşiktaş, satın alma opsiyonu ile kiralama seçeneğini de değerlendiriyor. 23 yaşındaki Kamerunlu futbolcu ise Beşiktaş'la her konuda anlaştı. Kulüplerin el sıkışması halinde Onana Beşiktaş’a transfer olacak.

2022 yazında Bordeaux'dan 4 milyon euroya transfer edilen  Jean Onana, 7 kez de Kamerun Milli Takımı formasını giydi.

KUZYAEV'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'a gelmek istemeyen Rus orta saha Daler Kuzyaev'in yeni adresi belli oldu. Bu sezon Ligue 1'e yükselen Fransız ekibi Le Havre, Daler Kuzyaev ile 2025'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Zenit ile olan sözleşmesi sona ermiş ve bonservisi elinde bulunuyordu.

https://twitter.com/HAC_Foot/status/1679031651937009665

Jean Onana Kartal oluyor! Beşiktaş Kamerunlu futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...