Jean-Philippe Gbamin transferi açıklandı! Trabzonspor'a Premier League'den orta saha

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jean-Philippe Gbamin transferi açıklandı! Trabzonspor'a Premier League'den orta saha

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor, Everton'dan Fildişili ön libero Jean-Philippe Gbamin'i 1 yıllığına kiraladı. 26 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Bordo-mavililerden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Jean-Philippe Gbamin ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2022-2023 futbol sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret ödenecektir."

Geçen sezon Rus ekibi CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İngiltere'nin Everton takımında olan Jean-Philippe Gbamin, Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için dün gece saatlerinde kente gelmişti.

EVERTON 25 MİLYON EUROYA ALMIŞTI

Fransa'da Lens altyapısından yetişen Gbamin, 2016 yazında Bundesliga ekibi Mainz 05'e 5 milyon euro, 2019 yazında da Everton'a 25 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Geçen sezon devre arasında CSKA'ya kiralanan yıldız futbolcu Rusya'da 11 maçta 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Jean-Philippe Gbamin'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...