Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi grubunu değerlendirdi: "Çok dengeli grup"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi grubunu değerlendirdi: "Çok dengeli grup"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bordo-Mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunu değerlendirdi. Ağaoğlu, "Kızılyıldız, Sırbistan şampiyonu olursa gelecek sezon direkt Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Bu herhalde, iki lig arasındaki güç farkını en iyi şekilde ortaya koyan bir değerlendirme. UEFA'nın terazisi şaşmaz, hep doğru tartar." dedi.

ÜLKE PUANI VURGUSU

Temsilcilerimize çok iş düştüğünün altını çizen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Burada hem Fenerbahçe hem Trabzonspor hem Başakşehir hem Sivasspor'a çok büyük sorumluluk düşüyor. Erittiğimiz ülke puanı için önemli maçlar oynayacağız. Fenerbahçe'nin de mücadele edebileceği bir gruba düştüğünü düşünüyorum." dedi.

Şanslarının yaver gitmesiyle grubu geçebileceklerini düşündüğünü söyleyen başkan, "Şansımız da yardım ederse, maçlar oynandığı zaman oyuncularımızın form grafiği yüksek olursa çıkabileceğimiz bir grup. Aslında bize G çıkmıştı, ben de o grubu isterdim ama iki Fransız aynı grupta olamayacağı için H Grubu'na gittik. Bulunduğumuz grup çok dengeli." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi grubunu değerlendirdi:

KIZIL YILDIZ'IN HOCASI DEĞİŞTİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'da teknik direktör Dejan Stankovic istifa etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2019'dan beri takımın başında bulunan Sırp çalıştırıcı Stankovic'in istifa ettiği ve yerine 39 yaşındaki Milos Milojevic'in getirildiği belirtildi.

Stankovic yönetimindeki Kızılyıldız, 3 Sırbistan Süper Lig ve 2 Sırbistan Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Geçmiş yıllarda İzlanda'da Vikingur, Breidablik ve İsveç'te Mjällby, Hammarby takımlarının başında bulunan Sırp teknik direktör Milojevic ise son olarak bir başka İsveç ekibi Malmö'de görev yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...