Jorge Jesus'tan Beşiktaş-Fenerbahçe sorusuna cevap... "Fenerbahçe için oynadığı rakibinin kim olduğunun bir önemi yok"

Düzenleyen:
Jorge Jesus'tan Beşiktaş-Fenerbahçe sorusuna cevap... "Fenerbahçe için oynadığı rakibinin kim olduğunun bir önemi yok"

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'u Kadıköy'de 5 golle deviren Fenerbahçe, milli aradan sonra Beşiktaş'a konuk olacak. Moralsiz rakibini deplasmanda yenerek "şampiyonluk modu"na girmek isteyen Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jorge Jesus'a derbi soruldu. Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe için oynadığı rakibinin kim olduğunun bir önemi yok. Rakibimize saygı duyuyoruz ama biz oynadığımız her maçta kendi fikirlerimizi uygulamaya çalışıyoruz. Her maç böyle olacak, bir sonraki maçta da..." demekle yetindi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yayıncı kuruluşa verdiği maç röportajından satırbaşları şöyle:

"Takımım her maç daha güçlü bir görüntü sergiliyor. Her maç hocalarının istedikleri fikirleri daha iyi uyguluyor. Bu da oynadığımız maçları kolaylaştırıyor hem ofansif hem defansif anlamda.

"Ligde 6 maç oynadık, 20 gol attık. Ofansif açıdan çok tehlikeli olduğumuzu gösteriyor bu. Ancak, hala çok daha iyi olabilir. Hala daha iyi seviyelere çıkabiliriz."

"ŞAMPİYON OLURSAK REKORLARIN ANLAMI VAR"

"Sezon bittiğinde Fenerbahçe şampiyon olursa rekorların bir anlamı var. En önemli şey benim için şampiyonluk. Bu istatistikler iyi gösterge. Bu takım çalışması."

"Kalecimiz İrfan hariç herkes ilk 11'de başladı. Biz 11 kişilik bir takım değiliz. Herkesten oluşan bir takım kurduk. Kaliteli bir takımız. Aile ortamımız var. Bu da işleri kolaylaştırıyor."

Jorge Jesus'tan Beşiktaş-Fenerbahçe sorusuna cevap...

JORGE JESUS BASIN TOPLANTISINDA NE DEDİ?

Maçın ardından basın toplasında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımının iyi bir maç çıkardığını ifade ederek, “Zor bir maçtı, ilk yarım saat 2 gol bulmamıza rağmen zordu. Rakibimiz çabuk ve tehlikeli kontrataklara çıkabiliyor. Benim takımım defansif anlamda kuvvetliydi. Görevleri en iyi şekilde yerine getirdiler. Çok oyuncuyla savunma yapmak kolaydır, önemli olan az oyuncuyla yapmak. Takımım bunu en iyi şekilde yaptı. Takımımı tebrik ediyorum. 6 maçta 20 gol attık. Yapmamız gereken şey yolumuza devam etmek ve daha da iyi olmak. Daha iyi olabileceğimiz konular var. Bu galibiyetin keyfini çıkaracağız. Biz her zaman daha iyi olabileceğimize inanıyoruz. Fiziksel durum taktiksel durumla da bağlı. Oyuncularım hafta boyunca çok çalışıyorlar. Antrenmanlarda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Doğru yoldayız ve bu şekilde devam etmek istiyoruz. Hiçbir şey kazanmadık, hedefler duruyor. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

İSMAİL YÜKSEK'İN MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMASI

İsmail Yüksek’in milli takıma çağrılmasıyla ilgili konuşan Jorge Jesus, “İsmail, fiziksel kalitesi etkileyici genç bir oyuncu. Kazanma hırsı var. Her zaman özverisini gösteriyor. Şimdiye kadar da iyi maçlar çıkardı. Sadece Türk Milli Takımı’nın değil, tüm takımlar kalitesini gördü. Kendisi Türk Milli Takımı’nın geleceği olacak. Bir şekilde devam etmeli ve kendisine inanmalı” dedi.

"ARDA'NIN DEĞERİNİ BİLİYORUZ"

Arda Güler’in performansı hakkında konuşan Jesus, “Arda henüz 17 yaşında bir oyuncu. Herkes onu oynarken görmek istiyor. Ama hala tabii ki geliştirmesi gereken şeyler var. Fenerbahçe ile kıyasladığımızda milli takımda oynamak daha da zor. Onun şimdilik bunun için hazır olduğunu düşünmüyorum. Oyuncunun değerini biliyoruz. Adım adım öğrenmeli ve değiştirmeli kendisini. Fiziksel anlamda çok güçlü değil, topsuz oyunda çok hızlı değil. Geliştireceği şeyler var. Yaşı sebebiyle normal bunlar. Topla çok yetenekli bir oyuncu ama futbol sadece bu değil. Futbolda yeteneğin yanına eklenmesi gereken şeyler var. O da Türk Milli Takımı’nın geleceği olacak” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...