Kara Kartal mendil salladı: Beşiktaş Antalyaspor ile yenişemedi

- Güncelleme:
Kara Kartal mendil salladı: Beşiktaş Antalyaspor ile yenişemedi

SPOR Haberleri

Tayyip Talha’nın bulduğu gol VAR kararıyla geçersiz sayıldı. Cenk Tosun uzatmada penaltı kaçırdı. Siyah beyazlılar iki puan daha bıraktı. Ligde üç maçtır kazanamayan Beşiktaş zirveden iyice uzaklaştı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Dördüncü dakikada depremzede çocuklar için sahaya atılan binlerce oyuncağın verdiği kekremsi mutlulukla başladı mücadele. Beşiktaş ilk bölümde pas trafiğinde başarılı olsa da pozisyona girmeyi beceremedi. Antalyaspor oyunu dengeledikten sonra Beşiktaş’ta bloklar arasındaki uyum bozuldu. Veysel’in kafa vuruşunu Mert’in çıkarması ilk yarının en net pozisyonuydu. 

TOSUN DA SUSTU

Ghezzal’ın son anda kadrodan çıkarılmasıyla maça ilk on birde başlayan Dele Alli ‘sevimli hayalet’ modu açık oynadı yine. Redmond her zamankinden biraz daha istekliydi ve rakip savunmayı delici çalımlar attı. Ancak hücumda Redmond’a ayak uyduracak bir isim çıkmadı ilk yarıda. Buna son haftaların en formda ismi Cenk Tosun da dahil...

Kara Kartal mendil salladı: Beşiktaş Antalyaspor ile yenişemedi

SEMİH HAREKETLENDİRDİ

Muleka’nın yerine genç Semih’in girmesinden sonra Kartal hareketlendi. 17 yaşındaki oyuncunun pasına hareketlenen Cenk Tosun yerde kalınca penaltı kazanıldı. Topun başına geçen Tosun Paşa kaleci Ataberk’i geçemedi. Üst üste üçüncü maçını da kazanamayan Beşiktaş, taraftarının sahaya oyuncak attığı gecede şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu attı.

ISINIRKEN SAKATLANDI

Sakatlığından kurtulan ve aylar sonra ilk on birde sahaya çıkmaya hazırlanan Rachid Ghezzal yine şok yaşattı. Karşılaşma öncesinde sakatlanan Cezayirli yıldız kadrodan çıkarıldı. Ghezzal’ın yerine Dele Alli ilk 11’e dahil oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...