GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - İşte İsmail'in son durumu
1 dakika önce

Haberler iyi değil! Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu

Beşiktaş derbisinde şanssız bir sakatlık yaşayan İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu. Karşılaşmanın 17.dakikasında sakatlanan İsmail Yüksek'in sezonu kapattığı öğrenildi.
 - "Bu çocuk var ya bu çocuk..."
38 dakika önce

Barcelona kafasını duvarlara vuruyor! Arda Güler'i gören Xavi depresyona girdi "Bu çocuk var ya bu çocuk..."

Real Madrid'i Real Sociedad karşısında zafere taşıyan isim olan Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. Sezon başında Real Madrid'le Arda Güler için transfer savaşına giren Barcelona ise kafasını duvarlara vuruyor.
 - 'Icardi'yi görmek istemiyorum sınır dışı edin"
2 saat 20 dakika önce

Fenerbahçeli taraftar Icardi'nin sınır dışı edilmesi için polisi aradı: "Gol atmasından rahatsızım ve görmek istemiyorum"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken ilginç bir olay yaşandı. Muhammet Delil Süner adlı Fenerbahçeli bir taraftar, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin sınır dışı edilmesi için polise başvurdu. İşte haberin detayları.
 - Derbiden sonra soyunma odasında yeminler edildi!
2 saat 29 dakika önce

Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yeminler edildi! Tek hedef şampiyonluk

Fenerbahçe, 2-1 kazandığı Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray ile olan 4 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk inancını sürdürdü. Sarı-lacivertli oyuncular karşılaşma sonrası soyunma odasında şampiyonluk yemini ettiler.
 - Al Musrati'nin kırmızı kartını diline doladı! Flaş sözler
2 saat 54 dakika önce

Rasim Ozan Kütahyalı'dan derbide kırmızı kart gören Al Musrati hakkında flaş sözler: "Bu kart normal değil"

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdığı derbide Libyalı orta saha Al-Musrati oyunun 24.dakikasında kırmız kart gördü ve siyah-beyazlıları 10 kişi bıraktı. Al Musrati'nin gördüğü bu kart tartışmalara yol açarken, Rasim Ozan Kütahyalı'dan çarpıcı bir yorum geldi.
 - Ayrılığı Kütahyalı'yı hedef alarak açıkladı
3 saat 32 dakika önce

Canlı yayında birbirlerine girmişlerdi! Ahmet Çakar ayrılığı açıkladı Rasim Ozan Kütahyalı'yı da hedef aldı

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol adlı futbol tartışma programında birbirine girmiş moderatör Ertem Şener yayını kesmek zorunda kalmıştı. İkiliden Ahmet Çakar, flaş bir açıklama yaptı. Programdan ayrılacağını duyuran Çakar, Kütahyalı'yı hedef almadan da duramadı.
 - Özbek'in adaylığı sonrası Albayrak bombayı patlattı
4 saat 7 dakika önce

Dursun Özbek adaylığını açıklamıştı Abdurrahim Albayrak son dakika bombasını patlattı! Isınma turları başladı

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi Dursun Özbek yeniden başkan aday olacağını duyurmuştu. Özbek'in adaylığını açıklamasının ardından Abdurrahim Albayrak sürprizi yaşanıyor.
 - İstanbul Yarı Maratonu'nda kazananlar belli oldu
4 saat 40 dakika önce

İstanbul Yarı Maratonu'nda kazananlar belli oldu

İstanbul Yarı Maratonu'nda kazanan sporcular belli oldu. Erkeklerde Faslı atlet Hicham Amghar, kadınlarda ise Kenyalı atlet Sheila Chelangat kazandı.
 - Galatasaraylıları kızdırdı! Yaptığı şampiyonluk tahmini...
4 saat 52 dakika önce

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıran şampiyonluk tahmini

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbi sonrası, karşılaşmayı yorumlayan İlker Yağcıoğlu, Galatasaraylıları kızdıran bir şampiyonluk tahmini yaptı. Yağcıoğlu'nun sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.
 - "Tekrar ediyorum 'şampiyo' 'N' kaldı sadece"
5 saat 24 dakika önce

Nihat Kahveci'den şampiyonluk için flaş iddia: "Tekrar ediyorum 'şampiyo' 'N' kaldı sadece"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbi sonrası, karşılaşmayı yorumlayan Nihat Kahveci, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı bir iddia da bulundu.
 - İspanya'da yer gök Arda Güler!
5 saat 43 dakika önce

İspanya'da yer gök Arda Güler! "Dakikalara ihtiyacı yok saniyeler yeter" Real Madrid'le ikinci golü sonrası...

Real Madrid Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin ilk kez, ilk 11'de forma şansı verdiği Real Sociedad karşılaşması sonrası Arda Güler, İspanya'da manşetlerden düşmüyor.
 - Çarpıcı sözler! Tek bir cümleyle derbiyi özetledi
6 saat 8 dakika önce

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında çarpıcı sözler: "Sokak kedisi gibi..."

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Karşılaşması sonrası maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in bir cümlesi sosyal medyada gündem oldu.
 - Fener bitti demeden bitmez!
7 saat 3 dakika önce

Fener bitti demeden bitmez! Galatasaray'la fark yeniden 4 puana indi

Kartal Al Musrati’nin atılmasıyla (dk. 25) on kişi kaldı. Sarı lacivertliler ‘tamam veya devam’ niteliğindeki dev maçta Batshuayi’nin golüyle öne geçti. Sezonun flaş ismi İrfan Can Kahveci farkı ikiye çıkardı. Cenk Tosun’un jeneriklik golü Kartal’a yetmedi
 - O iddialar sonrası Fenerbahçe'den çok sert açıklama
15 saat 7 dakika önce

Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş-Serdar Aziz iddiaları sonrası çok sert açıklama!

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalması herkesi şaşırtırken flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Aziz'in kullandığı bir ifade sonrası Mert Hakan Yandaş ile kavga ettiği ve bu yüzden kadro dışı kararı alındığı belirtilmişti. Sarı-lacivertlilerden derbi sonrası açıklama geldi.
 - 'Galatasaray' lafını duyar duymaz küplere bindi!
15 saat 15 dakika önce

Galatasaray-Rey Manaj iddialarını duyan Bülent Uygun sert çıkıştı: "Feriştahı gelse..."

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, Galatasaray-Rey Manaj iddialarını duyunca bakın nasıl bir tepki verdi.
 - Al Musrati'den flaş paylaşım
15 saat 30 dakika önce

Kırmızı kart görüp Beşiktaş'ı 10 kişi bırakmıştı! Olay adam Al Musrati'den flaş paylaşım

Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş'ı, gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10 kişi bırakan Libyalı orta saha Al-Musrati, 2-1 kaybedilen karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte haberin detayları.
 - Tadic'ten şampiyonluk ve Galatasaray itirafı
15 saat 45 dakika önce

Dusan Tadic'den çok konuşulacak şampiyonluk itirafı: "İpler Galatasaray'ın elinde"

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Kadıköy'de konuk ettiği derbide sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, şampiyonluk mücadelesi verdiği Galatasaray'la arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerinden Dusan Tadic, çok konuşulacak bir şampiyonluk itirafı yaptı.
 - Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket
16 saat 11 dakika önce

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde eşi benzeri görülmemiş olay! Fenerbahçe tribünlerinden Semih Kılıçsoy'a jest

Süper Lig'in 34.haftasında Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı kendi evinde 2-1 mağlup ettiği derbi sonrasında, eşi benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a, Fenerbahçe tribünleri bakın nasıl bir jest yaptı.
 - Maç sonrası çılgına döndü
16 saat 50 dakika önce

Erman Toroğlu Fenerbahçe maçı sonrası Al-Musrati'ye yüklendi: "Sen takımını satıyorsun"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın 25.dakikasında kırmızı kart gören Al-Musrati, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olurken, Erman Toroğlu çok sert sözlerle oyuncuya yüklendi.
 - O iddia sonrası ateş püskürdü "Köpek gibi..."
17 saat 12 dakika önce

Mert Hakan Yandaş Serdar Aziz iddiaları sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: "Köpek gibi..."

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalması herkesi şaşırtırken flaş bir iddia ortaya atılmış, Aziz'in kullandığı bir ifade sonrası Mert Hakan Yandaş ile kavga ettiği ve bu yüzden kadro dışı kararı alındığı belirtilmişti. Yandaş'tan o iddialar cevap sosyal medyadan geldi.
 - Flaş hakem açıklaması
17 saat 29 dakika önce

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe'den flaş hakem açıklaması: "Hakem Fenerbahçe'den yana..."

2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe takımının 10 kişi kalmasına rağmen iyi oynadığını söyledi ve karşılaşmanın hakemleri hakkında flaş ifadeler kullandı.
Sona Git