Kartal'a 'Güneş' enerjisi

- Güncelleme:
Kartal'a 'Güneş' enerjisi

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam imkânları kısıtlı olsa da sıkıntılı Avrupa virajını çok rahat döndü. Yeni sezon için siyah beyazlı camiaya umut verdi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş sezona sıkıntılı başlasa da teknik direktörü Şenol Güneş sayesinde ilk imtihanını yıldızlı pekiyi ile geçti. Şu ana kadar yıldız transfer konusunda rakiplerinden geride kalan siyah beyazlılar sadece Ante Rebic’i kadrosuna katabildi. Hırvat oyuncu da henüz hazır olmadığı için Arnavutluk’a götürülmemişti. Öncesinde transfer edilen Onana ve Amartey de yüzde 100 hazır değildi. Tirana eşleşmesinde Onana ilk maçta, Amartey de ikinci maçta yedek kulübesindeydi.

AYNI KADRODALAR

Şenol Güneş, sert futbol oynayan, katı defans uygulayan ve bozuk zeminle rakibi bozmaya çalışan Tirana karşısında sürpriz yaşanmaması için işi sıkı tuttu. Strasbourg ile oynanan hazırlık maçı dâhil son üç karşılaşmaya aynı ilk on birle çıktı. Takımının zorlu Avrupa virajı öncesi oynama alışkanlığını artırdı. Sonuç olarak yıldız transferlerinden mahrum Beşiktaş, iki maçta da çok ciddi bir karakter ortaya koyarak turladı. Tabii ki Şenol Güneş başroldeydi.

ALEX ÖNE GEÇTİ

Beşiktaş’ın 10 numara transferi borsasından yaşanan hareketlilik devam ediyor. Siyah beyazlılara şu anda daha yakın olan isim Alex Oxlade-Chamberlain. Roberto Pereyra ile her konuda anlaşmaya varılmıştı ancak Udinese’nin devreye girmesi işi bozdu. Siyah beyazlı yönetim rotayı Ada’ya kırdı. Liverpool’la sözleşmesi sona eren Alex Oxlade-Chamberlain’e teklif yapıldı ve üç gün içinde cevap vermesi istendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...