Kayserispor ile Ekrem İmamoğlu arasında prim polemiği! 'İşine baksın, işini yapsın!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kayserispor ile Ekrem İmamoğlu arasında prim polemiği! 'İşine baksın, işini yapsın!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Trabzonspor-Kayserispor maçının ardından Kayserisporlu futbolculara prim açılayan Mehmet Özhaseki, İmamoğlu'nun gündemine gelmişti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki arasındaki prim polemiğine dahil oldu.

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Kayserispor, Bordo-Mavililer'i 88. dakikada Bahoken'in attığı golle 0-1 mağlup etmişti. Teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar Süper Lig'de 3. sıraya kadar yükseldi.

ÖZHASEKİ: BEN ÖDEYECEĞİM

Kayserispor'un Onursal Başkanı da olan Özhaseki galibiyetin ardından soyunma odasına telefonla bağlanarak, "Ali hocam söylesin ben ödeyeceğim" sözleriyle futbolculara prim müjdesi verdi. Trabzonlu İmamoğlu, Özhaseki'ye "Maçtan sonra prim dağıtmasın, işini yapsın, şehircilik bakanlığı yapsın" diyerek tepki gösterdi.

Ajansspor'a konuşan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da İmamoğlu'ne eleştirdi:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, onursal başkanımız Mehmet Özhaseki'yi bu yaşanlardan sonra vurmaya çalışıyor, Ekrem İmamoğlu işine baksın, işini yapsın. Mehmet Özhaseki bizim onursal başkanımız, şehrimizin ve ülkemizin medarı iftiharıdır.'

Mehmet Özhaseki bu primi Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak değil onursal başkanımız olarak vermiştir. Mehmet Özhaseki dediğimiz insan; kul hakkı zirve yapmış bir insandır.''

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...