Kayserispor'u uçuran teknik direktör! Recep Uçar seriye bağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayserispor'u uçuran teknik direktör! Recep Uçar seriye bağladı

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, iyi giden bir seri yakaladıklarını belirterek bu seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi. Trabzonspor'u deplasmanda deviren Sarı-Kırmızılılar son 6 maçın 5'ini kazandı ve hiç yenilmedi.

Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik 3. sıraya kadar yükseldi.

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trabzonspor'un zor deplasmanlardan biri olduğunu belirterek galibiyetin ardından şunları söyledi:

İKİ TAKIM DA 5 MAÇLIK SERİ YAKALAMIŞTI

"Trabzonspor deplasmanı en zor deplasmanlardan birisi. Abdullah Avcı, yönetiminde son 5 maçını kaybetmeyen bir Trabzonspor, bizde son 5 maçımızı kaybetmemiştik. O anlamda anlamlı bir maçtı.

Trabzonspor takımının oyun planları üzerinde hazırlıklarımızı yapmıştık. Genel olarak baktığımızda oyuncularımız önemli bir reaksiyon gösterdi. Transfer tahtasından tutunda bir çok sıkıntılara rağmen taraftarlarımızla birlikte kenetlenip bunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz."

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ İŞE YARADI

Oyunda ilk yarının istedikleri gibi olmadığını belirten Uçar, "Maça geldiğimiz zaman oyun kalitesi olarak hem bizim adımıza hem Trabzonspor adına iyi geçmeyen bir ilk yarı yaşında, geçişlerde final tercihlerini maalesef yapamadık. Topun arkasında çok kötü durmadık. Trabzonspor ikinci yarıda topa sahip olsa da buna karşı iyi bir Kayserispor takımı vardı. Set hücumunda da ciddi pozisyonlar üreten bir takımdık.

Finalleri yapamadık. 87 dakikada attığımız bir golle kazandığımız bir maç oldu. Bugün yaptığımız 5 değişiklik vardı. Hepsi iyi bir duruş gösterdi. Katkı sağladılar. Bizim adımıza giden iyi bir seri inşallah bu momentum devam ettiririz. Bizim yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...