Konyaspor’dan anlamlı hareket: Ahmet Çalık’ın forma numarasını emekli ettiler

Düzenleyen:
Konyaspor’dan anlamlı hareket: Ahmet Çalık’ın forma numarasını emekli ettiler

SPOR Haberleri

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, dün geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Milli futbolcunun ölümüyle futbol camiası derinden sarsılırken, birçok kulüpten taziye mesajları gelmişti. Konyaspor kulübünden de anlamla bir hamle geldi. Konyaspor resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ahmet Çalık’ın giydiği 6 numarayı ömür boyu emekliliğe çıkardığını duyurdu.

Süper Lig’de birçok kulübün formasını giyen başarılı futbolcu Ahmet Çalık, dün geçirdiği talihsiz kaza ile hayatını kaybetmişti. 27 yaşındaki futbolcunun ölümü spor camiasını derinden sarsarken oyuncusu olduğu Konyaspor’dan çok anlamlı bir paylaşım geldi. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Kullandığı aracında tek başına olduğu öğrenilen Ahmet Çalık’ın Niğde-Ankara yolunda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yapmıştı. Emniyet kemeri takılı olmayan Çalık’ın araçtan fırlayarak metrelerce sürüklendiği belirtildi. 27 yaşındaki futbolcu ise olay yerinde hayatını kaybetti. 

FORMA NUMARASINI EMEKLİ ETTİLER 

Yaşanan acı olayın ardından Konyaspor kulübünden anlamlı bir hareket geldi. Konyaspor’dan yapılan paylaşımda Ahmet Çalık'ın giydiği 6 numarayı ömür boyu emekli ettiğini açıkladı. Bugünden itibaren Konyaspor'da 6 numaralı forma artık hiçbir oyuncuya verilmeyecek. Bu karar sonrası sosyal medyada bulunan taraftarlar Konyaspor'a tebrik mesajları yağdırdı.

Konyaspor’dan anlamlı hareket: Ahmet Çalık’ın forma numarasını emekli ettiler

Konyaspor’dan anlamlı hareket: Ahmet Çalık’ın forma numarasını emekli ettilerKonyaspor'dan veda paylaşımı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...