Leeds United'da Javi Gracia dönemi başladı, hedef Premier League'de kalabilmek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Leeds United'da Javi Gracia dönemi başladı, hedef Premier League'de kalabilmek

SPOR Haberleri

Leeds United teknik direktörlüğe İspanyol çalıştırıcı Javi Gracia'yı getirdi. Jesse March'ın yerine göreve getirilen 55 yaşındaki Gracia, Premier League'de daha önce Watford'un başında 66 maça çıkmıştı. 10 maçtır kazanamayan ve kümede kalma savaşı veren Leeds United 19 puanla 19. sırada bulunuyor. Son olarak Everton'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Leeds'i son 3 maça geçici antrenör Skubala çıkarmıştı.

Premier League ekiplerinden Leeds United, teknik direktörlük görevine Javi Gracia'yı getirdi. İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 52 yaşındaki İspanyol teknik adamla "esnek" bir sözleşme imzalandığı kaydedildi.

NE BİELSA, NE DE MARSCH ÇARE OLAMADI

İngiliz futbolunun köklü ekibi 3 sezon önce Şilili efsane teknik direktör Marcelo Bielsa yönetiminde Premier League'e geri dönmüştü. Ancak Bielsa Şubat 2022'de istifa etti. O sezon göreve gelen Amerikalı Jesse Marsch, takımı kümede tutmayı başardı.

Leeds United'da bu sezon da işler iyi gitmedi. Ligde 19 puanla 19. sırada yer alan Sarı-Lacivertliler, 6 Şubat'ta teknik direktör Jesse Marsch'ın görevine son vermişti.

Kariyerinde daha önce Watford'u çalıştıran Gracia, başkent temsilcisini 2019 yılında Federasyon Kupası finaline taşımıştı.

Leeds United'da Javi Gracia dönemi başladı, hedef Premier League'de kalabilmek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...